Új termékeink - 2020 első negyedév

A 2020-as évet 4 új termékkel indítjuk, melyek mindegyike egy innovatív fejlesztés ereménye. Összeállítottunk két okos csomagot, mellyel a konyhánkat szerelhetjük fel egyszerűen, illetve egy a grillezős estékre tervezett grill takarító csomaggal szretnénk vásárlóink kedvéve járni.

2020. április 2.
Grill SmartPACK

Grill SmartPACK

Okos összeállításunk a hétvégi grillezős estékhez, és az egyre jobban terjedő
barbecue és smokerezéshez. A Grill Smart Packunkban összeszedtük a tökéletes takarítóeszkö- zöket, hogy a takarítás gyors és könnyű legyen.

A termékről itt olvashatsz bővebben.

Kitchen SmatPACK

Kitchen SmartPACK

Okosan összeállított konyhai takarítóeszköz csomag igényes háztartásoknak és apartmanoknak, hogy konyháinkba gyorsan és egyszerűen beszerezhessük eszközeinket.

A termékről itt olvashatsz bővebben.

Oktogon fekmosónyél

Oktogon felmosónyél

Intelligens kialakítás, kényelmes használat: bemutatjuk a nyolcszögletu felmosónyelünket, mellyel sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat. Egyedülálló 8-szögletu felmosónyél, mely megállja a helyét a háztartásokban, de professzionális felhasználás során is.

A termékről itt olvashatsz bővebben.

MicroMIX

MicroMIX felmosófej

Mikroszál és viszkóz tökéletes aránya: a MicroMIX cégünk új fejlesztése, melyben a mikroszál tisztítóerejét ötvöztük a viszkózszálak gazdaságos és környezetbarát tulajdonságaival. A piacon egyedi, szabadalmaztatott kialakítású MicroMIX felmosófej cégünk SoftMOP és MicroMOP felmosóit ötvözi megtartva mindkét mop előnyeit.

A termékről itt olvashatsz bővebben.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український