AAA Bisnode credit rating 2016

AAA tanúsítványt itélt meg számunkra a belföldi kockázatkezelési megoldásokat és nemzetközi céginformációt szolgáltató skandináv Bisnode csoporthoz tartozó Bisnode Magyarország Kft. minősítési szempontjainak besorolása alapján.

2016. november 11.

A Bisnode minősítési rendszer AAA, AA, és A jelzéseket használ a cégek megbízhatóságának jelölésére. Objektív kritériumok alapján mérik fel a vállalatok hitelképességét, pénzügyi stabilitását, mindezt egy egyszerű kockázatossági mutatószámban összesítik, az úgynevezett Bisnode Ratingben.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AAA – HIGHEST CREDITWORTHINESS

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AA – CREDITWORTHY

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A – CREDITWORTHY

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Bisnode Rating több elemből tevődik össze, tartalmazza az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatait, a cégbíróság bejegyzéseit, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság és más hivatalos szervek információit is. Ugyanakkor a vállalatra vonatkozó mérlegadatokat, eredmény-kimutatásokat, a szervezet demográfiai adatait, a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, a gépjárművek számát, a sajtóhíreket, a fizetési fegyelmet és határidőt is figyelembe veszi sok egyéb mellett. 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is, változatlanul a legjobb minősítésű AAA besorolásba kerültünk, amely tanúsítványtípusba a magyarországi cégeknek csupán 0,63%-a tartozik. A legfontosabb üzenete az AAA tanúsítványtípusba való tartozásnak az, hogy cégünk a Bisnode minősítő rendszer értékelése alapján Európa legbiztosabb lábakon álló vállalatai közé tartozik.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український