Kórházba és átmeneti otthonba kerültek a PromoBox által felajánlott Magyar Termék ajándékcsomagok

Adományokat adtak át a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. képviselői szeptember 18-án a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban, valamint a nehéz sorsú családokat segítő debreceni Családok Átmeneti Otthonában, melyen a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke, Porkoláb Gyöngyi is részt vett.

2018. szeptember 20.

A közel 20 éve működő egyesület vezetője hangsúlyozta, hogy a Családok évében különösen fontos a hátrányos helyzetű családok támogatása. A PromoBox által felajánlott, összesen közel hétszázezer forint értéket képviselő „Magyar Termék Csomagokban” Sofidel higiéniai papírtermékek, Freesia személyes higiéniai termékek, Bonus tisztító- és tisztálkodó eszközök, Sága szárnyashús-termékek és Naturaqua ásványvizek kaptak helyet.

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében idén összesen 75 ezer újszülött családjához jutnak el a Magyar Termék védjegyet használó cégek termékei és tájékoztató anyagai. Emellett, a PromoBox a kezdeményezésben résztvevő vállalkozások termékeiből összeállított adománycsomagokkal támogatja kórházak és családokat segítő intézmények munkáját.

Magyar Termék és PromoBOX

Vedd a magyart, védd a hazait! – ez a fő üzenete a két vállalkozás közös programjának, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar termékek fogyasztásának fontosságára. A BabaCsomag 100%-os lefedettséggel valamennyi hazai kórház szülészeti osztályán keresztül eljut a családokhoz gyermekük születésekor. Tíz hónapon át a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. által összeállított tájékoztató anyag és kéthavonta egy-egy Magyarországon működő vállalat termékmintája is helyet kap benne a két cég összefogásának köszönhetően.

Forrás: https://amagyartermek.hu/hirek/korhazba-es-atmeneti-otthonba-kerultek-a-promobox-altal-felajanlott-magyar-termek-ajandekcsomagok/354

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український