Hazai Pakkokkal segíti a rászorultakat a #veddahazait mozgalom

A Magyar Termék Nonprofit Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akciója, amely a gazdasági nehézségek leküzdését és a munkahelyek megőrzését szolgálja, a jótékonyság területére is kiterjesztette mozgalmát. Az első száz darab Hazai Pakk a szervátültetetteket segíti, amelyet 06.09-én adtak át a Magyar Szervátültetettek Szövetségének.

2020. június 9.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. márciusban hirdette meg az azóta mozgalommá szélesedett „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akcióját, amely a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek leküzdését, a munkahelyek megőrzését szolgálja. A kampányhoz eddig több mint nyolcvan gyártó és kereskedőcég csatlakozott. Az elmúlt hetekben a legforgalmasabb fővárosi megállókban maszkkal fedett plakátokon húsz cég buzdította a járókelőket a hazai termékek vásárlására. A kezdeményezés legújabb eleme, hogy a #veddahazait a jótékonyság területére is kiterjesztette mozgalmát! Védjegyhasználóival együttműködve Hazai Pakk néven segélycsomagokat állít össze a nehéz helyzetbe kerülők megsegítésére.

Hazai Pakkban a BONUS

Az első 100 darab Hazai Pakkot a Magyar Szervátültetettek Szövetségén (MSZSZ) keresztül juttatja el a rászoruló családokhoz.

Az adomány átadásakor Benedek Eszter, a Magyar Termék védjegyrendszert működtető társaság ügyvezetője elmondta, valamennyien átérzik a transzplantáltak különösen nehéz helyzetét, hiszen mesterségesen legyengített immunrendszerükkel kell átvészelniük a járványt. Tudják, hogy az óvintézkedések betartása a családtagokra is kötelezettséget ró, emiatt sok esetben a hozzátartozók is elveszítették a munkájukat. Bíznak abban, hogy most elindított kezdeményezésük széles körű összefogásra ad alkalmat.

Forrás: https://amagyartermek.hu/hirek/hazai-pakkokkal-segiti-a-raszorultakat-a-veddahazait-mozgalom/424

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український