Kitüntetés Siklós városától

Botos Ivanka a cég egyik ügyvezetője 2019-ben ismét átvehette a Siklós Város Gazdaságáért Díjat.

2019. október 11.

Bonus Kft. családi vállalkozásként 1994-ben kezdte meg működését háztartási tisztítók gyártásával. A szűkös garázshelyiségből egyre nagyobb bérleményekben próbálták kielégíteni a megnövekedett keresletet. Pár év múlva a folyamatos fejlesztések hatására szabadalmaztatott, innovatív és magas minőségű háztartási tisztítóeszközökkel segítik a háziasszonyok mindennapjait. A csaknem 50 termék gyártását és disztribúcióját az 5200m2 alapterületű siklósi telephelyen végzik, ahol jelentős gyártásautomatizálás és zöld energia beruházások is megvalósításra kerültek. A hazai piacon kívül jelentős exporttevékenységet végeznek.

A nyugat-európai piac kívánalmainak is eleget téve 2011-ben bejegyezték a Bonus Prémium Line márkát is. A vállalat pénzügyi megbízhatóságát, Magyarország egyik vezető pénzügyi elemző cége, a Bisnode a legjobb osztályba sorolta. A magyar vállalkozások csupán 0,63%-a jogosult az AAA tanúsítvány megszerzésére. A BONUS Kft. átlag 15 főt foglalkoztat, emellett a csökkent munkaképességűeknek foglalkoztatását is vállalja. A cég folyamatosan újít, K + F tevékenységet végez, és számos innovációt valósított meg.

A város egyik legjobb adófizető cége, jelentős TAO támogatással segítette a Sportpálya átalakítását, felújítását, továbbá az Ipari Park fejlesztésében is támogatta a város törekvéseit.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український