A BONUS Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

Jelen projektben egy új fröccsöntő üzem épül, melynek keretében 291m2 elkülönített üzemi területet alakítunk ki, dedikáltan fröccsöntésre.

A meglévő kettő fröccsöntőgép mellé további 2 fröccsöntő gépet vásárolunk, valamint megoldódik a fröccsöntő szerszámok szakszerű tárolása is. A beszerezni kívánt 3 db fröccsöntő szerszámmal a szilárdtestű kézi seprő és partvis testeit tudjuk fröccsönteni, majd ezeket felhasználva a seprő és partvis gyártó rendszeren késztermékké formálhatjuk monofilamentek (polietilén) tűzésével és trimmelésével.

Széchenyi terv plusz

A beruházás keretében felépül egy 257,22m2 területű raktárépület, mely csaknem 8 kamionnyi alapanyag tárolására elegendő helyet biztosít, ami biztosítja a zavartalan alapanyagellátást és folyamatos termelését az évi 150 millió darab szivacsnak. Új üzemünkbe egy 92kW-os hőszivattyút tervezünk beépíteni. Meglévő napelemes rendszerünk miatt olyan fűtő/hűtő megoldást kerestünk, ami egyrészt környezetbarát, fosszilis anyagok használata nélkül üzemel, másrészt üzemeltetése költséghatékony.

A pályázat adta lehetőséget kihasználva nyelvi képzésen is részt szeretnénk venni, továbbá vezetői- és menedzsment fejlesztés tanácsadást igénybe venni. Folyamatosan bővülő, növekvő cégünk vezetésének is szüksége van fejlődésre, hogy lépést tarthassunk a folyamatváltozásokkal, jól kezeljük a cég struktúrájában bekövetkező változásokat.

  • a kedvezményezett neve: BONUS Kft.
  • a projekt címe: A BONUS Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
  • a projekt összköltsége: 298.964.221 Ft
  • a feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 209.274.955 Ft
  • a feltételesen visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. július 15.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00631

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український