Sikeres pályázat napelemes rendszer telepítésére

A mai napon cégünk GINOP-4.1.4-19-2020-00672 azonosítószámon és „Napelemes rendszer telepítése a BONUS KFT.-nél” címen sikeresen pályázott a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázaton.

2020. június 24.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül meghirdetett Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása című felhívásában a BONUS Kft. 18,76 Millió ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Új Széchenyi Terv tábla

A fejlesztés célja az energiahatékonyság fokozását és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítés a villamos energia-igény részbeni kielégítése által, megújuló energiák segítségével. Ezt a célt leghatékonyabban napelemes rendszer kiépítésével lehet elérni.

Projektünk keretei között kiépítésre kerül 2 db 59,99 kwp névleges teljesítményű napelemes rendszer, hogy kiváltsuk vele vállalkozásunk energiafelhasználásának 91,04 %-át. A fejlesztés egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozásunk rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

A rendszer teljes nettó ára telepítéssel, üzembehelyezéssel 34.107.200 Ft, melyből az igényelt támogatás 18.758.960 Ft.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український