Sikeresen megvalósítottuk

„Gépbeszerzés és infrastrukturális fejlesztés a BONUS KFT.-nél, az export bővítése érdekében” címmel benyújtott pályázatunkat, melynek keretén belül megtartottuk és növeltük munkavállalóink létszámát, valamint új épületekkel bővítettük gyártóterünket és eszközparkunkat. A projekt keretén belül beszerzett modern elektromos fröccsöntő gépekkel felmosó vödrök és felmosófejek műanyag alkatrészeit fröccsöntjük, ezzel biztosítva termékeink magas minőségét és szükséges kapacitását.

2019. március 26.

GINOP-1.2.1-16-2017-00829

Bővítettük felmosófej gyártási kapacitásunkat, valamint automatizáltuk a szivacsok gyártási folyamatát. A beruházás évében az export árbevétel növekedése elérte az 5%-ot, így 2017. bázisévhez viszonyatott 25%-ról, 2018-ban 30%-ra sikerült növelni a cég export teljesítményét. A további export piaci törekvéseink elsőroban a környező országokra összpontosul, ahol a BONUS márkatermékeink piaci részesedését kívánjuk növelni.

Fröccsöntő berendezés

A projekt összköltsége 549 842 379 Ft, melyből a Magyar Állam és az Európai Unió által nyújtott támogatás aránya 50%, azaz 274 921 187 Ft. A megvalósításban pénzügyi partnerünk a Budapest Bank Zrt.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український