A napelemes rendszer telepítésére vonatkozó pályázat lezárásra került

A GINOP-4.1.4-19-2020-00672 azonosítószámon és „Napelemes rendszer telepítése a BONUS KFT.-nél” címen kiírt pályázat sikeresen megvalósult.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül meghirdetett megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása című felhívásában a Bonus Kft. 18,76 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A támogatás mértéke 55%, a projekt tényleges befejezési dátuma 2021.11.15.

A fejlesztés célja az energiahatékonyság fokozását és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítés a villamos energia-igény részbeni kielégítése által, megújuló energiák segítségével. Ezt a célt leghatékonyabban napelemes rendszer kiépítésével tudtuk elérni.

Új Széchenyi Terv tábla

Projektünk keretei között kiépítésre került 2 db 59,99 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer, hogy kiváltsuk vele vállalkozásunk energiafelhasználásának közel 91%-át. A fejlesztés egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozásunk rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

A rendszer teljes nettó ára telepítéssel, üzembehelyezéssel 34.107.200 Ft, melyből az igényelt támogatás 18.758.960 Ft, az önerő 15.348.240 Ft, mellyel rendelkezünk.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український