Az oldal üzemeletői

Bonus Kft.
Bagi László – webfejlesztő
Hegyi Dávid – designer

Székhely

7800 Siklós, Ipartelepi út 2.
+36 1 770 7000
info(kukac)bonus-hungary.com

A céget bejegyző hatóság:
Baranya Megyei Cégbíróság
(7623 Pécs, Rákóczi út 34.)

Cégjegyzékszám:
02-09-068216

Adószám:
12883613-2-02

EU adószám:
HU12883613

Tárhelyszolgáltató:
www.fastcomet.com
350 Townsend Street Suite 300 –  #846
San Francisco, California 94107 USA

Tanusítványok

Nyilatkozat

A honlapon található írások, fotók, adatok, címek, telefonszámok, elérhetőségek, csak külön, a Bonus Kft. írásos beleegyezésével, illetve a Bonus Kft. külön kérése alapján szerepeltethetőek cégkeresőkben, cégregiszterekben, internetes tudakozókban és egyéb nem közvetlenül a Bonus Kft. szolgáltatásaihoz kapcsolható gyűjtő oldalakon, tudakozókban, illetve kereső oldalakon.

Facebook játékszabályzat

Általános felhasználási fetételek

Ezen felhasználási feltételek határozzák meg a Bonus Kft. www.bonus-siklos.hu és www.bonus-hungary.com honlapokhoz való hozzáférést, illetve annak használatát. Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeket (ÁFF) a honlap használata előtt. A honlap használatával Ön az ÁFF-fel egyetért és elfogadja azt. Amennyiben a felhasználási feltételekkel nem ért egyet, úgy nem jogosult a Bonus Kft. honlapjának használatára.

A www.bonus-siklos.hu és www.bonus-hungary.com honlapok tulajdonosa a Bonus Kft. A honlapon található teljes tartalom, leírás, az oldalt alkotó képek, anyagok, összeállítások, funkciók grafikai és technikai megvalósítása szerzői jogvédelem alatt állnak és a Bonus Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.

A Bonus Kft. minden lehetséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapján megjelenő információk mindenkor megfeleljenek a valóságnak. Mindazonáltal az esetlegesen előforduló hibákért, hiányosságokért elnézésüket, illetve megértésüket kérjük.

A Bonus Kft. fenntartja a jogot a weboldal tartalmának előzetes bejelentés nélküli változtatására, valamint a honlapra már felkerült adatok, információk kiegészítésére, illetve azok visszavonására. A Bonus Kft. kizárja a felelősséget az olyan károkért, amelyek a helytelen, hibás vagy hiányos tartalomból erednek. A honlapot a felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják.

A Bonus Kft. a saját honlapjáról elérhető, harmadik fél által felhelyezett tartalmakra és internetes oldalakra mutató linkeket helyezhet el, azonban a harmadik fél által elhelyezett tartalmakért, illetve internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, nem felel továbbá az ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért, felelősségét ezekért kizárja.
A felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi, hogy a Bonus Kft. nem felelős a felhasználó számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez illetve hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

A Bonus Kft., a Bonus, a Bonus+ BonusPRO és Bonus Premium Line logók valamint a Bonus Kft. oldalain szereplő termékek neve, leírása és képe együttesen, mind a Bonus Kft. védjegyei, szerzői jogai vagy más szellemi tulajdonai. Más, a Bonus Kft. oldalain megjelenő termék és cégnevek a hozzájuk tartozó tulajdonosok szellemi tulajdonai.

A Bonus Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Ugyancsak tilos a tartalomból eredő illetve azon alapuló bárminemű anyag vagy mű készítése, átdolgozása, ideértve a betűtípusok, ikonok, gombok, linkek, szöveg, grafika, logó, fotó, hang-, kép-, és videóanyag készítését, előzetes engedély nélküli felhasználását.

Az adatok semmilyen robot vagy automatikus motor útján nem tölthetők le a Bonus Kft. oldaláról. A honlap tartalmának bármilyen jellegű felhasználásához a Bonus Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український