Színkódolás és higiéne

Azokra is gondoltunk, akik a professzionális tisztaságot saját otthonukban is szeretnék bevinni. Színkódolt termékeink a háztartások számára is elérhetők.

A színkódolt takarítás nem más, mint a HoReCa szegmens számára kialakított szabályrendszer. A vendéglátóipar, a szállodaipar és a közintézmények a takarítás során kötelesek megfelelni az úgynevezett HACCP sztenderdnek. A profi tisztítás során ugyanis a higiéniai követelmények maximális betartását csak úgy lehet biztosítani, ha a takarításhoz használt eszközöket munkafolyamatonként színkódokkal látják el. Ez azt jelenti, hogy bizonyos takarítási feladatokhoz különböző színű eszközöket használnak, elkerülve ez által a takarítási kellékek összekeveredését, és azt, hogy a baktériumok egyik felületről a másikra vándoroljanak. A megfelelő színű eszközt a megfelelő felületen használva nemcsak maximális tisztaságot érhetünk el, de a felületek károsodását is megelőzhetjük. Nézzük, hogy a színkódok alapján melyik szín mire alkalmazható a professzionális felhasználás során! A kék takarítási eszközök az általános, irodai, elsősorban bútorfelületek tisztításához javasoltak. A zöld színűek a kórházak, egészségügyi intézmények és konyhai felületek számára lettek kialakítva; a sárga a szaniterfelületekre, kádakra, mosdókra és csempékre; a piros pedig a toalettek tisztítására javasolt.

A professzionális takarításhoz megalkotott BonusPRO termékeink többségét a fentiek alapján terveztük meg, így az ebbe a kategóriába tartozó szinte minden takarítási eszközünk elérhető piros-sárga-zöld-kék színekben. Azokra is gondoltunk, akik a professzionális tisztaságot saját otthonukban is szeretnék élvezni, ezért színkódolt termékeink a háztartási felhasználók számára is elérhetők. Célunk, hogy minden vásárlónk számára a legmagasabb színvonalú, professzionális minőségű takarítási eszközöket nyújtsuk a kompromisszummentes tisztaságért.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український