Bio hatóerő a ragyogásért

A mosogatás monoton munka, amelyet szívesebben bíznánk a mosogatógépre. Hiába a technikai vívmányok, a legféltettebb darabokat ma is kézzel mosogatjuk, akárcsak nagyanyáink. Nézzük, ők hogyan bántak el a szennyeződésekkel! A leégett edényekben forralj fel 2 evőkanál szódabikarbónával dúsított vizet, majd ha kihűlt, fogj egy Magical szivacsot és távolítsd el a leoldódott szennyeződéseket.

Tisztaság természetesen

Ha vas palacsintasütőd van, és odaégettél benne valamit, szórj bele sót és hagyd állni pár órát, majd fogj egy MPS súrolót és dörzsöld át.

Az alumíniumedényt pedig úgy teheted csillogóvá, ha almahéjat főzöl benne.
Az almahéj savtartalma antioxidáns hatásának köszönhetően anélkül fényesít, hogy károsítaná a felületet.

A legjobb mosogatóvizet mosószóda segítségével készítheted. Oldj fel körülbelül 5 liter vízben egy evőkanál mosószódát. Ezzel az eleggyel a zsír és az odaégett ételmaradék könnyen eltávolítható az edényekről.

Ha üveg étkészletet és poharakat mosogatsz, utána egy kis ecetes vízzel öblítsd le a poharakat. Ettől az üveg felülete csillogó lesz.

Az elektromos vízforraló edényen és a kávéfőzőn lerakódott vízkövet úgy távolíthatod el, hogy víz helyett ecetet öntesz a szerkezetbe és felforralod. Az ecet kiöntése után önts tiszta vizet a készülékbe, és újra forrald át.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український