Egyetlen csomag, végtelen tisztaság

A háztartási munkák legnehezebb feladataihoz jól összeállított szettre van szükség. A Grill SmartPACK-be mindent beletettünk, ami a zsíros, makacs szennyeződések eltávolításához kell. Mutatjuk, mi mindenre használhatod az egyes darabokat a grillezésnél, és azon túl!

Végre egy csomag, amit szakértők állítottak össze a legnehezebb háztartási munkálatokhoz. Kezdjük a formázott grillszivaccsal, mely egy masszív fekete szivacs, erős dörzsiréteggel.

grillszivacs

Tökéletes kezdet a grill, smoker és a BBQ általános letakarításához, egy igazi strapabíró alapdarab, mely nem morzsolódik és szakad szét az erőteljes használat után. A rászáradt maradékokat a dörzsi fellazítja, a szivacsrésszel pedig minden sarokba eljuthatsz. Eleged van már abból, hogy minden háztartási munkához külön eszközöket kell beszerezned? Ez a szivacs a grill-en kívül is megállja a helyét: használhatod a bogrács letakarításához is, a tűzálló dörzsiréteggel ugyanis még a forró felületre is bátran rámehetsz. Hasonlóan jó szolgálatot tesz a nyaraló kültéri bojlerének letisztításánál, a nap által felforrósodott tartályt nyugodtan végigsúrolhatod a dörzsivel.

MPS

A legdurvább odaégett szennyeződésekhez az MPS fém dörzsit ajánljuk, ez a darab valóban nem kíméli még a ráégett ételmaradékokat sem. Fém szálai szinte körbeölelik a grillrácsot és azonnal leviszik a zsíros, szenes maradványokat. De ne álljunk meg a sütésnél, jó hasznát veheted akkor is, ha egy régi rozsdás felületet akarsz újrafesteni, és előtte szeretnéd könnyen ledörzsölni róla a rozsdaréteget. Ha fát festenél le, de nincs a kezed ügyében csiszolólap, akkor is bátran használhatod a durva szálkák és egyenlőtlenségek lesimítására.

Dörzsipárna

A szett másik sztárja nem más, mint a szappanos dörzsipárna, mely egy igazi kuriózum. Olyan párnás fémszivacsot képzelj el, mely gyárilag szappannal van átitatva, így használata már nem igényel további tisztítószereket. Tökéletes a kerti sütés-főzés során a slag alatt elmosható kellékek megtisztítására, de akár a kertészkedéshez használt eszközeidet is leöblítheted vele. Akkor is tökéletes, ha a télen leporosodott bicikli fém küllőit szeretnéd rendbe tenni: benedvesített szappanos dörzsipárnával alaposan töröld át, majd vízzel öblítsd le, úgy fog ragyogni, mint új korában. A gyerekek műanyag játékait, mint például a dömpert, a deszkát vagy a labdát is ragyogóan letisztíthatod vele folyó víz alatt.

IDEAL szivacskendő

A zsíros, vagy nagyobb felületen kiömlött folyadékokra pedig a szett legnagyobb kedvencét, a szivacskendőt ajánljuk. A nagy grill party után áttörölheted vele a grillszetted, de az asztalon található italfoltokat, vagy a kerti műanyag és rattan garnitúrán látható maszatokat egyetlen simítással eltüntetheted. Ez az a kendő, mely olyan nedvszívó, hogy bátran használhatod eső áztatta nyugágyon, az ablak sáros párkányán, de akár a kutya vagy macska etetőtálkájának elmosásához is.

grill smartpack

Jól láthatod, hogy a Grill SmartPACK a grillezésen túl a kerti, vagy akár a garázsban esedékes munkálatoknál is kiváló társad lehet. A legjobb, hogy a sütögetéshez, barkácsoláshoz vagy kültéri tevékenységekhez nem kell egyesével beszerezned a sok apró kelléket. A Grill SmartPACK simítózáras csomagolása ráadásul önmagában is praktikus kiegészítő: a takarítóeszközök elhasználódása után még sokáig jól jöhet apróbb dolgok tárolásra a tartós kis átlátszó zacskó.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український