Hogy állsz az ablakokkal?

Mikor tisztítottad meg az ablakokat utoljára úgy igazán? Nem csak az üveget, hanem a keretet is, kívül-belül? Ez a sokak által a hátuk közepére kívánt ház körüli munka néhány fortéllyal gyorsabban és csíkmentesen elvégezhető.

Néhány tipp a tisztításhoz:

Először is húzz fel egy pár Extra hosszú gumikesztyűt, amivel szárazon tarthatod az egész alkarodat. Hideg víz helyett meleg vizet használj, de ne túl forrót, ugyanis a mosószer abban elveszíti hatóerejét. Bármilyen szert is teszel hozzá, habosítsd fel alaposan. Először az ablakkeretet mosd le egy Karcmentes szivacs segítségével, majd az üvegfelületet. Ezután egy szilikon ablaklehúzóval húzd le a felesleges vizet úgy, hogy minden egyes lehúzás után egy ronggyal töröld át a szilikoncsíkot, ezzel magakadályozva azt, hogy felhordod ismét a már eltávolított vizet. Végezetül fogj egy MicroGLASS mikroszálas kendőt és töröld át vele az üveget, hogy ragyogó, csík- és szöszmentes felületet kapj.

Ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapj és megkönnyítsd a saját dolgodat, fontos a jó időpont megválasztása is. Direkt napsütésben ugyanis gyorsan megszárad az ablak és könnyen foltos marad.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український