Mindig kényelmes és tiszta terasz!

A terasz a legfontosabb helyszíne a nyáresti összejöveteleknek és mindennapos időtöltésnek, hiszen szinte minden itt történik. A gyakori használat miatt azonban jobban oda kell figyelnünk a tisztán tartására, hiszen ki ne szeretné vendégeit a lehető legkellemesebb környezetben fogadni?

  • Vegyük körbe magunkat a lehető legtöbb zöldfelülettel, minél több növénnyel, mindig legyen árnyék, az UV sugarak nem csak a bőrünket, de a legtöbb bútort is károsítják idővel.
  • A padlóburkolat tisztasága érdekében helyezzünk ki a teraszra egy felmosószettet, hogy mindig kéznél legyen, ha bevert az eső, ha a növények, virágok öntözésekor kifolyt a víz, ha a kutya vagy macska lábnyomait szeretnék eltüntetni, vagy akár ha az asztalról kerül folyadék a földre. Az érzékeny fa felületekre a mikroszálas MicroMOP-ot, míg a durvább anyagokra (például beton vagy terméskő) a strapabíróbb SoftMOP-ot vagy az extra erős SupraMOP-ot ajánljuk.
  • A terasz vagy erkély korlátjának és üvegfelületeinek tisztaságához egyes kendők nyújtanak segítséget. Ezekből is helyezzünk ki egyet-egyet kinti használatra, hogy mindig kéznél legyen! A MicroScrub kendő a szennyeződéseket könnyedén távolítja el bármilyen felületről. Üvegen is használható, vegyszer nélkül, csak víz segítségével töröljük le a port, majd a MicroGlass kendővel varázsoljuk szárazra és csíkmentesre. Kiborult egy ital az asztalra? Ilyenkor az UNI kendőt hívhatjuk segítségül, hiszen nagyon sok folyadékot képes magába zárni.
  • A teraszra érdemes időjárásálló bútorokat kihelyezni, rattanból, fémből, sőt asztal és ülőalkalmatosságok készítésére bevált és okos megoldás raklapok felhasználása is. Bármilyen tartós anyagból is legyenek, a kosztól sajnos nem tudjuk megvédeni őket, ám nagyméretű autószivacsaink ilyenkor jöhetnek képbe, amellyel gyorsan letörölhetjük a nagy felületeket.
  • Miután minden tiszta és tip-top a teraszunkon, ideje kiélvezni közösen a nyári estéket egy szabadtéri sütés-főzés keretében. Akár grillezzünk, akár bográcsozunk, az eszközök elmosogatása sokszor embert próbáló feladat. A Grill SmartPACK-et a legmakacsabb odaégett szennyeződések eltávolítása érdekében alkottuk meg, egy csomagban minden, amire a kinti sütés-főzés után szükséged lehet. A tűzálló réteggel bevont szivaccsal a grillrácsot akár forrón is elkezdhetjük tisztítani. A durván odaégett korom eltüntetésére az MPS dörzsi lesz a legnagyobb segítségedre, a sűrűn szőtt fémszálak erejével. Mosogatószerért sem kell rohanni, a kerti csap alatt azonnal elintézhetjük a piszkos munkát az előre szappanozott dörzsipárna segítségével. A grillcsomag utolsó darabja pedig egy szivacskendő, amely bármilyen zsíros folyadék felitatására használható. Mi több, természetes cellulóz anyagából adódóan lebomlik.
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український