Tiszta takarítóeszközök

A takarítóeszközeid, mint például a Magical szivacsok, PowerSCRUB dörzsikendők és Uni kendők rendszeres mosása és öblítése nagyon fontos. A szivacsos kendők porózus szerkezete ideális táptalaj a baktériumok számára, amelyek ha elszaporodnak, törölgetés közben a bútorra kerülhetnek. Hiába takarítasz gyakran, ha a szivacs vagy a kendő nem tiszta. Ezért a legjobb, ha mindig ellenőrzöd állapotukat és időnként a ruhákhoz hasonlóan kimosod őket.

Használj mosószódát a kendők tisztántartásához

A piszkos MPS súrolót, konyharuhát, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatod. Íme, egy bio tipp, amelyet a nagyszülőktől lestünk: az általános tisztítófolyadékhoz önts 1 liter forró vízhez 3 evőkanál mosószódát. Mosás után a tisztítókendőket alaposan öblítsd át tiszta vízzel, mert a benne maradt vegyi anyagok mattíthatják a háztartási felületet.

Fontos, hogy a mosószódát száraz, hűvös helyen kell tárolni. Ha érzékeny a bőröd, inkább gumikesztyűben dolgozz vele, mert szárítja a bőrt! A padlótörlő, az ablaktisztító és az univerzális mikroszálas kendő hatékonysága kiváló, óvd őket nagy körültekintéssel!

A szivacsokkal és súrolókendőkkel ellentétben ezeket gépben is moshatod, 60 fokon. Tisztításukhoz nem szükséges mosószer, mosószóda vagy szappan, csupán tiszta víz.

Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український