Általános törlőkendő, átlag feletti tisztaság
Bonus

Általános törlőkendő 3x/5x

Általános törlőkendő, átlag feletti tisztaság

A BONUS általános törlőkendő minden háztartás alapkelléke: képes általános tisztaságot teremteni az egész lakásban!

A takarítás során a legnagyobb kihívás, hogy a lehető legkülönbözőbb felületeket kell megtisztítanunk, minél gyorsabban és a lehető legkevesebb eszköz felhasználásával. Jól csinálni igazi művészet! Egy általános kendőre lesz szükségünk, ami bírja a strapát és mindenben a segítségünkre van. Ne is keressünk tovább, a BONUS általános törlőkendőt pontosan erre álmodtuk meg! Ha nem tudjuk, mit használjunk, akkor ezt a kendőt vegyük kézbe. Úgy alkottuk meg, hogy univerzálisan szinte mindenre jó legyen, használhatjuk szárazon és nedvesen, bármilyen felület törléséhez és tisztán tartásához.

Kiváló nedvszívás

Egy ilyen általános törlőkendővel a tarsolyunkban még a legundokabb háztartási feladatok is könnyeddé és már-már élvezetessé válnak. Kézbe véve érezhetjük, hogy rendkívül könnyű, és nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően nagyon tartós is. Természetesen egy ilyen univerzális kendőnek a lelke a nedvszívó képesség, ami ez esetben kiemelkedően jó: a tízszeres nedvszívó hatás miatt garantált, hogy teljesen száraz és ragyogó felületeket hagy maga után.

3 és 5 darabos kiszerelés

Az általános kendő persze nem azt jelenti, hogy minden helyiségbe ugyanazt a kendőt használjuk. Fontos, hogy a baktériumokat ne vigyük át a mellékhelyiségből a fürdőszobába vagy a konyhába, éppen ezért egy csomagba 3 darabot is tettünk, hogy mindenre friss és tiszta kendő jusson. Az elkülönítést a színek is segítik: rózsaszín, sárga és kék változat közül válogathatunk az igazán sokszínű takarításért!

B163 BONUS Általános törlőkendő
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Ha szeretnénk minél tovább higiénikusan tartani a törlőkendőt, akkor öblítsük ki hideg vízben, majd cseppentsünk rá teafa illóolajat, mely természetesen antibakteriális hatású és szárítsuk meg.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Általános törlőkendő 3x
Termékinformáció
Cikkszám: B163 EAN: 5997844302163
Általános törlőkendő 5x
Termékinformáció
Cikkszám: B170 EAN: 5997844301170
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український