4-színű higiéne a háztartásod biztonságához
Immunetec by Bonus

Bioactive Microcloth

4-színű higiéne a háztartásod biztonságához

Az Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendő tökéletesen kiszolgálja háztartásunkat, komplett megoldást kínálva a higiénikus takarításra.

Az Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendőt kifejezetten a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm tömegű anyagból 10 000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A Immunetec Bioactive Microcloth anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid. A törlőkendő előnyeinek azonban még nincs vége.

A kendőt a hozzáadott ezüstion alapú antimikrobiális Immunetec adalékanyag teszi igazán különlegessé. Míg a mikroszál fizikailag távolítja el a kórokozókat, az ezüstionok széles spektrumon pusztítják el a baktériumokat, gombákat, vírusokat. A kórokozókat ekképpen nem visszük át egyik helyről a másikra, egyúttal élvezhetjük mikroszálas technológia előnyeit: a kendő kapillárisai révén tömege hatszorosának megfelelő folyadékot képes felvenni és magában tartani. Ezen felül a hosszantartó használat is garantált. Az Immunetec adalékanyagnak köszönhetően e törlőkendő nem válik kellemetlen szagok forrásává, ellentétben a hagyományos törlőkendőkkel.

Ezüst-ionos védelem Antimikrobiális összeállítás

A HACCP-rendszerek egyik elengedhetetlen feltétele a színkódolt tisztítóeszközök használata. A Immunetec Bioactive Microcloth kendőket ezeknek a szabványoknak megfelelően négy színben (piros, kék, sárga és zöld) kínáljuk, így minden felületre és helyiségbe külön kendőt használhatunk a maximális higiéne érdekében. A kendő hatóanyaga nem oldódik ki, ezáltal nem hagy lerakódásokat.

B785 Immunetec by BONUS Bioactive Microcloth kendő
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Hogy hosszú ideig megőrizzék nedvszívó képességüket, csak ritkán mossuk mosószerrel a kendőinket.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
Bioactive Microcloth
Termékinformáció
Cikkszám: B785 EAN: 5997844303785
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український