Egyetlen szett, minden padlóra
Bonus

CottonMOP XL szett

Egyetlen szett, minden padlóra

A BONUS CottonMOP XL szett mindent tartalmaz, mely a felmosást könnyed és kellemes élménnyé varázsolja.

Rávesszük magunkat a nagytakarításra, majd hirtelen kiderül, hogy a felmosáshoz nincs meg minden eszközünk? A BONUS-nál éppen emiatt hiszünk benne, hogy érdemes szettekben gondolkodni. A CottonMOP XL szett egy prémium minőségű összeállítás, melyet elég egyszer beszerezni, és onnantól kezdve biztosak lehetünk benne, hogy minden kellékünk megvan a padlótisztításhoz.

100% cotton

A négy féle, piros, kék, sárga és zöld szín közül választható 11l-es ovális BONUS felmosóvödröt nagy falvastagsága tartóssá, kiegyensúlyozott tömegközpontja pedig stabillá teszi. Az okos kialakítású süllyesztett csavarókosár pedig garantálja a könnyed kicsavarást, így erőkifejtés nélkül dolgozhatunk. A kollekcióhoz a 120 cm-es, szintén négy gyönyörű színű csavaros fejjel ellátott felmosónyél tartozik. Tartós anyagának és okos kialakításának köszönhetően egy igazi klasszikus alapdarab, mely sokáig hű társunk lesz a takarításban.

Újrahasznosított anyagokból

Az egész szett különlegessége és névadója a CottonMOP XL, mely kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik, és a környezetvédelem jegyében újrahasznosított pamutból készült, így a fel nem használt szövet és ruházati termékek új életre kelnek általa. Ezt a csodálatos összeállítást univerzálisan mindenféle padlófelületre használhatjuk. Felmoshatunk vele a konyhában, a fürdőszobában, a nappaliban, de akár kültéren is bevethetjük, a teraszon vagy a bejárati ajtó előtti belépőnél is.

B181 BONUS CottonMOP XL szett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Használat után a vödröt és a felmosófejet alaposan öblítsük ki tiszta vagy enyhén ecetes vízzel, majd szárítsuk ki. Ezáltal megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását és a szett tovább higiénikus marad.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
CottonMOP XL szett
Termékinformáció
Cikkszám: B181 EAN: 5997844303181
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український