Karcmentes súroló természetes anyagokból
BonusECO

ECO lapsúroló

Karcmentes súroló természetes anyagokból

Az ECO lapsúroló tökéletes környezettudatos társunk lehet a mindennapokban grillrácsok és egyéb nehezen hozzáférhető helyek tisztítására.

Végre egy súroló, amelynél nem kell attól félni, hogy az intenzív használat közben elszakad vagy apró darabok válnak le róla! A BonusECO lapsúroló igazi kincs a háztartásban. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a különlegesen hatékony és erős termék saját fejlesztésünk eredménye. Anyagszerkezetét úgy terveztük meg, hogy más súrolókhoz képest jobban ellenálljon az igénybevételnek, valamint használat közben ne hagyjon szemcséket maga után. A hatékonyság és a környezetbarát összetétel tekintetében sem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a lapsúroló csak újrahasznosított és természetes anyagokból áll: kötőgyantából, sisal szálakból, dióhéj darálékból és újrahasznosított poliészterből.

Karcmentes dörzsivel

A takarítás során a legnagyobb kihívást a nehezen hozzáférhető felületek megtisztítása jelenti. A BonusECO lapsúrolót pont ilyen helyzetekre találtuk ki. Festés utáni piperetakarításhoz, a fugák és rések alapos súrolásához vagy a ház körüli súrolást igénylő munkákhoz egyaránt tökéletes! A legjobb, hogy szárazon és nedvesen is használható, attól függően, hogy milyen szennyeződésről van szó. Ha makacs, rászáradt, vagy régóta lerakódott szennyeződéssel állunk szemben, akkor először szárazon dörzsöljük át a felületet, hogy a kosz fellazuljon, ezt követően jöhet a nedves súrolás. Az eredmény ragyogóan tiszta és higiénikus lesz!

Természetes anyagokból

A hatékonyság mellett arra is gondoltunk, hogy a lapsúroló gazdaságos is legyen, ezért 5 db-os kiszerelésben kapható. Ez rendkívül praktikus, hiszen a háztartás számos helyiségében elhelyezhetünk belőle egyet, hogy mindig kéznél legyen.

B907 BonusECO Lapsúroló 5x
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A lapsúrolót használat után alaposan öblítsük ki, majd hagyjuk megszáradni. Ha csak tehetjük, szárítsuk a napon, a napfény ugyanis természetes fertőtlenítő.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
ECO lapsúroló
Termékinformáció
Cikkszám: B907 EAN: 5997844303907
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український