Felmosónyél a legnagyobb tisztaságért
Bonus

Felmosónyél 120cm

Felmosónyél a legnagyobb tisztaságért

A BONUS 120cm-es felmosónyél precíz kialakításával és univerzálisan kompatibilis menetével minden háztartás alapkelléke.

A felmosónyél minősége meghatározza a padlótakarítás élményét és hatékonyságát. Viszonylag ritkán szoktuk cserélni, éppen ezért nem mindegy, hogy milyet választunk. A BONUS 120 cm-es alumínium nyéllel nem foghatunk mellé, tartós anyagának és okos kialakításának köszönhetően egy igazi klasszikus alapdarab, mely sokáig hű társunk lesz a takarításban. Ha már megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor a nyélhez nem illik a megvásárolt felmosófej, akkor most megnyugodhatunk, a BONUS felmosónyéllel ilyen bosszúság nem érhet minket. Olasz típusú menettel láttuk el, így kompatibilis a piacon elérhető felmosófejek nagy részével, és természetesen az összes BONUS felmosófejhez tökéletesen illeszkedik.

HoReCa - HACCP

A fehér színű műanyag bevonattal ellátott alumínium nyelet négyszínű – piros, sárga, zöld és kék – csavaros véggel láttuk el, így kedvenc felmosóvödrünkhöz illő színt választhatunk. Ez a könnyen kezelhető alapdarab igazán tartós, és emellett kellemes élménnyé teszi a felmosást.

B207 BONUS Felmosónyél 120 cm
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Felmosás végén a nyelet érdemes felfüggeszteni a csavaros végen található lyuk segítségével, így teljesen ki tud száradni és nem csak a fej marad sokáig higiénikus, de a nyél sem kezd el korrodálódni.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Tovább
Felmosónyél 120cm
Termékinformáció
Cikkszám: B207 EAN: 5997844302207
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український