Tisztaság az egész házban, gazdaságosan
Bonus

Formázott mosogatószivacs 10x

Tisztaság az egész házban, gazdaságosan

A BONUS formázott mosogatószivacs nem ismer lehetetlent, ha kíméletesen hatékony takarításról van szó.

Hatékonyság és gondoskodás, a BONUS formázott mosogatószivacs mindkettőben brillírozik. Karcmentes dörzsi rétegének hála gondoskodó határozottsággal vághatunk bele akár a nagytakarításba is. A szivaccsal a háztartási műveletek végtelen tárházát fedhetjük le: a mosogatáson túl akár a csempét is tisztára moshatjuk, de nem okoz gondot vele a vízkő eltávolítása, a függönykarnis légypiszkoktól történő mentesítése vagy akár a grillrácsra égett szennyeződés fellazítása sem.

Karcmentes dörzsivel

A tökéletes takarítási eredmény szempontjából nem mindegy az sem, hogy a szivacs mennyire áll kézre. Oldalain a kényelmes fogás érdekében vájatokat helyeztünk el, ezáltal a takarítás komfortos és kényelmes élmény lesz.

A 10 darabos kiszerelésű BONUS formázott mosogatószivacs igazán gazdaságos, így egyetlen csomaggal akár az egész háztartás igényét kielégíthetjük. A csomagban háromféle színű terméket találhatunk – kék, rózsaszín és sárga, így garantáltan nem fognak összekeveredni a különböző felületeken és helyiségekben használt szivacsok. Miért fontos ez? Így akadályozhatjuk meg, hogy a baktériumok egyik helyiségből a másikba „vándoroljanak”. Ez nem más, mint a színkódok szerinti használat – amit a profik is alkalmaznak.

Extra gazdaságos 10-es kiszerelés

A BONUS formázott mosogatószivacsunk 100 %-ban magyar gyártású termék, melyet használat után alaposan kiöblítve érdemes száraz helyen tárolni, hogy megőrizzük élettartamát és frissességét.

B323 BONUS Formázott mosogatószivacs 10/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Annak érdekében, hogy szivacsunk minél tovább higiénikus maradjon, érdemes tiszta vízzel kiöblített állapotban 1,5-2 percre a mikrohullámú sütőbe helyezni. Ezáltal a baktériumok majdnem 100%-a elpusztul.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Formázott mosogatószivacs 10x
Termékinformáció
Cikkszám: B323 EAN: 5997844301323
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український