PROFESSZIONÁLIS SZIVACS HACCP SZABVÁNY SZERINT
BonusPRO

HoReCa/HACCP formázott szivacs 4x

PROFESSZIONÁLIS SZIVACS HACCP SZABVÁNY SZERINT

A BONUSPRO Formázott mosogatószivacs éttermekben, hotelekben és közintézményekben is megállja a helyét.

BONUSPRO Formázott szivacsunkat kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeinek megfelelően terveztük meg. A szivacs az élelmiszerbiztonsági vizsgálatok során megfelelt az FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak, így ideáis választás a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára. Egyedi fejlesztésű szürke színű dörzsirétegével karcmentesen távolíthatjuk el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is.

Karcmentes dörzsivel

135x71x45 mm-es méretének köszönhetően a nagyméretű tapadásmentes vagy TeflonTM felületek tisztítása jelentősen kevesebb időt vesz igénybe. Legyen szó bármilyen érzékeny felületről, ugyanez a hatékonyság a HoReCa szegmens többi ágazatában is elérhető.

Extra nagy méret

A termékünk körömkímélő vájata erős fogást biztosít, ennek eredményeképpen a szivaccsal nagy erő fejthető ki takarítás közben. A szivacstest 22 kg/m³ sűrűségű és 3,7 kPa keménységű poliuretán habból készült, melyhez egy 8 mm-es vastagságú 550 g/m² felületű szürke színű karcmentes súroló réteg illeszkedik. A szivacs tartóssága érdekében a poliészter és poliamid szálakat erős kémiai kötéssel egyesítettük.

HACCP és FCC tanúsított

A HACCP rendszer irányelveinek megfeleően a BONUSPRO 4-es kiszerelésű formázott szivacsunk színkódolt, garantálva ezzel azt, hogy a megfelelő színű szivacsot a megfelelő tevékenységre használjuk.

B118 BONUSPRO Formázott mosogatószivacs 4/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A termék fertőtlenítésének érdekében javasoljuk, hogy alapos öblítés után helyezzük a mikrohullámú sütő legmagasabb fokozatára maximum 2 percre. Ezzel a baktériumok 99%-a elpusztítható.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Tovább
HoReCa/HACCP formázott szivacs 4x
Termékinformáció
Cikkszám: B118 EAN: 5997844301118
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український