Hatékony tisztaság, a lehető legegyszerűbben
Bonus

Formázott mosogatószivacs 5x

Hatékony tisztaság, a lehető legegyszerűbben

A BONUS formázott mosogatószivacs széles használati köre miatt minden háztartásban kötelező darab.

Ez a mosogatószivacs egyszerű és nagyszerű. Hogy miért? Mert a mosogatás során ugyanúgy megállja a helyét, mint a takarítás során. Legyen szó a fürdőszobacsempe lemosásáról vagy a tepsibe kozmált ételmaradékokról, a BONUS formázott mosogatószivacs garantáltan elbánik a szennyeződésekkel. Vízkő, tűzhely, üvegfelületek vagy konyhapult – ez a szivacs mindenhol jolly joker.

Karcmentes dörzsivel

A titok a 8 mm vastagságú szürke karcmentes dörzsiréteg és a magas minőségű szivacshab réteg, melyeket különleges technológiával rögzítettünk egymáshoz az extra tartósságért. Az élvezetes takarítást pedig a szivacs oldalain elhelyezett vájatok garantálják, melyek kényelmes fogást, ezáltal komfortos használatot biztosítanak.

5-ös kiszerelés

Egy ilyen univerzálisan bevált szivacsból sosem elég egyetlen darab, így az 5 darabos csomagolás ideális választás. Amellett, hogy a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően rengeteget spórolhatunk, abban is biztosak lehetünk, hogy a lakás minden helyiségére külön szivacs jut. Annak eldöntését pedig, hogy melyiket melyik helyiségre és pontosan milyen felületek tisztítására használtuk, a háromféle szín – kék, rózsaszín, sárga – könnyíti meg. Ez a fajta színkódolás segít, hogy kivédjük a baktériumok vándorlását egyik helyiségből a másikba. A higiéniát egy másik módszerrel is fokozhatjuk: ha a szivacsot használat után alaposan kiöblítve száraz helyen tároljuk, jóval tovább megőrzi élettartamát és frissességét.

B385 BONUS Formázott mosogatószivacs csomagolásában 5/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Fertőtlenítéshez áztassuk egy órán át a szivacsot egy liter forró, öt evőkanál szódabikarbónával és hat csepp teafa illóolajjal elkevert vízbe. Szivacsunk nemcsak tiszta, de szagtalan is lesz.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Formázott mosogatószivacs 5x
Termékinformáció
Cikkszám: B385 EAN: 5997844301385
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український