Óriás dörzsi a nagy feladatokhoz
BonusECO

Góliát fém dörzsi

Óriás dörzsi a nagy feladatokhoz

Nagyméretű BONUS Góliát fém dörzsi a makacs szennyeződések könnyed eltávolításához.

Vannak olyan háztartási feladatok, ahol a méret a lényeg: ha nagyobb felületeket kell lesúrolnunk, vagy makacs szennyeződésekkel állunk szemben, akkor csak egy nagy méretű dörzsi lesz az igazán hatékony. A BONUS Góliát dörzsi a nevéhez méltó módon óriási segítség a takarítás során. Egyaránt használhatjuk szárazon vagy nedvesen a kerti grillhez, a sütő, a grillrács és a tűzhely tisztításához vagy a ház körüli egyéb, alapos súrolást igénylő munkákhoz.

Extra nagy méret

Ez a termék a legnagyobb háztartási feladatokhoz lett kitalálva: óriási súrolóereje nem ismer lehetetlent és egyszerűvé teszi még a legrettegettebb házimunkát is! Minek köszönhető ez az óriási hatóerő? A BONUS Góliát fém dörzsi galvanizált acélból készül, amit a milliméter tört részére lapítunk, majd erős fém hálót fonunk belőle. Így jön létre a rendkívül tömör, ellenálló súrolóeszköz!

Igazán hatékony munkát persze csak akkor tudunk végezni, ha az óriás dörzsi nem csúszik ki a kezünkből. Éppen ezért kellemes, ovális formára kerekítettük, hogy jól kézre álljon és öröm legyen vele a munka. Ezzel a termékkel az óriási feladatok is apróságnak tűnnek majd.

A BONUS Góliát fém dörzsi egy valódi alapdarab, amit a leginnovatívabb módon, egyedi technológiával gyártottunk, így a munka dandárját helyettünk a dörzsi végzi majd el!

B248 BONUS Góliát fém dörzsi 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Hogy sokáig kitartson a dörzsink, alaposan mossuk át használat után, emellett ügyeljünk hogy használat közben megőrizze formáját, használat után szükség szerint gömbölygessük vissza.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Góliát fém dörzsi
Termékinformáció
Cikkszám: B248 EAN: 5997844301248
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український