A ragyogóan tiszta grill-élmény titka
BonusPLUS

Grill SmartPACK

A ragyogóan tiszta grill-élmény titka

Hét darabos komplex takarítási szett a grill, smoker és barbecue szerelmeseinek.

A grillezésnek már a gondolata is a könnyű nyárestéket és a szabadban tartott baráti összejöveteleket idézi fel. A mennyei falatok után azonban ott a grill szett takarításának hálátlan kötelessége. Annak érdekében, hogy a kerti sütögetés varázsát ne tegye tönkre egy rémálomba illő takarítási maraton, megalkottunk egy okos szettet, melyben minden benne van, ami kedvenc kültéri sütő eszközeinket erőfeszítés nélkül tisztává varázsolja.

Okos csomag

Az összeállítás egyik sztárja vadonatúj fejlesztésünk, a formázott grill szivacs. Különlegessége, hogy a vastag fekete szivacsra tűzálló dörzsiréteg került, így nem kell kivárnunk, ameddig a grillrács kihűl, akár forrón is biztonságosan takaríthatjuk. A Bonusnál tisztában vagyunk vele, hogy grill esetén a legnagyobb kihívást a kormos, zsíros, durván odaégett szennyeződések eltávolítása jelenti, melyre a szabadalmaztatott eljárással készülő MPS dörzsi jelent megoldást. A fém szálakból álló erős szövésű dörzsi szó szerint helyettünk végzi el a piszkos munkát. Felejtsük el a végkimerülésig tartó erőteljes súrolást, ez a dörzsi a formájából adódóan körülöleli a grillrácsot, így elég néhányszor végighúzni, a ráégett maradványok máris fellazulnak és lejönnek.

Simítózáras csomagolás

Egy igazán okos grill csomag mellé nem kell tisztítószerek arzenálja sem. A nagyméretű szappanos dörzsipárna akár önmagában is elég ahhoz, hogy a kerti csap alatt a grill-szett tökéletesen tiszta legyen. Különleges összeállításunkat a szivacskendő koronázza meg, mely természetesen lebomló cellulózból készült és könnyedén magába szívja a zsíros folyadékot. Így a BBQ party-ból csak az öröm marad, bosszúság nélkül!

B464 BONUS+ Grill SmartPACK
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A grill szett simítózáras csomagolását nem csak a kendők, szivacsok és dörzsik tárolására használhatjuk. Gondolkodjunk kreatívan, a sokoldalúan hasznosítható praktikus tasak a későbbiekben akár egyéb tisztitószerek és takarítóeszközök tárolására is tökéletes!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Grill SmartPACK
Termékinformáció
Cikkszám: B464 EAN: 5997844303464
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український