Gumikesztyűs védelem, minden kézre
BonusPLUS

Háztartási gumikesztyű

Gumikesztyűs védelem, minden kézre

A BONUS háztartási latex gumikesztyű védelmet, extra higiéniát és kényelmet nyújt a háztartási feladatok elvégzéséhez.

Egy alapos takarítás nyoma nemcsak a lakáson, de kezünk állapotán is meglátszik? Nem csoda. A mosogatás, súrolás, felmosás és kertészkedés mind igénybe veszik tenyerünk, kézfejünk és ujjaink érzékeny bőrét. Ha egy-egy maratoni takarítás során el akarjuk kerülni az apró sérüléseket vagy a vizes munkától felázott bőrt, akkor érdemes gumikesztyűt használnunk. A BONUS háztartási gumikesztyű egy igazi mentőöv, használatával a házimunka soha többé nem kapcsolódik össze a fizikai igénybevétellel.

Méhsejt szerkezetű

Egy jó gumikesztyű persze attól hatékony és kellemes, ha tökéletesen tudunk vele fogni, éppen ezért a tenyér részén bordázott felülettel láttuk el. Ennek köszönhetően például mosogatáskor nem fognak kicsúszni kezünk közül az edények. Arra is figyeltünk, hogy a kesztyű kellően vastag legyen, tehát valódi védelmes nyújtson, ugyanakkor használat közben azért maradjon meg a tapintásérzetünk is. Ez nagyon fontos főleg a beltéri, finomabb felületeken való használat esetén. Természetesen ne a nagyanyáink idejében megszokott, rendkívül körülményes hintőporos kesztyűre gondoljunk.

Két színben elérhető

A BONUS háztartási gumikesztyű bélés és hintőpormentes, így jelentősen csökken az esélye az esetleges bőrirritációnak. Ráadásul ezt a többször használatos praktikus alapdarabot teljesen személyre szabtuk: S, M, L és XL-es méretek közül választhatjuk ki, hogy melyik simul a legjobban a kezünkre. Ízlés szerint ragyogóan sárga vagy élénkpiros színben biztosítják a stílusos védelmet a takarítás során.

B378, B239, B316, B101 BONUS Háztartási gumikesztyű
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A gumikesztyű nem csak a klóros víz okozta bőrirritációtól, hanem a baktériumokkal való érintkezéstől is véd. Ha takarítás során víz kerül a kesztyűbe, akkor fordítsuk ki és szabad levegőn szárítsuk meg.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Tovább
Háztartási gumikesztyű S
Termékinformáció
Cikkszám: B378 EAN: 5997844301378
Háztartási gumikesztyű M
Termékinformáció
Cikkszám: B293 EAN: 5997844301293
Háztartási gumikesztyű L
Termékinformáció
Cikkszám: B316 EAN: 5997844301316
Háztartási gumikesztyű XL
Termékinformáció
Cikkszám: B101 EAN: 5997844301101
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український