Ideális megoldás a környezetbarát tisztaságra
BonusECO

IDEAL szivacsos kendő 2x

Ideális megoldás a környezetbarát tisztaságra

A BONUS+ Ideal szivacsos kendő a szivacs hatékonyságát a kendő kényelmével ötvözi, dekoratív formában.

Egy termék, melynek megjelenése legalább olyan csodás, mint tisztítóereje. Ha a nem túl esztétikus papírtörlőket szeretnénk végre egy igazán környezetbarát és divatos megoldásra cserélni, akkor a BONUS+ IDEAL szivacsos kendő a legjobb választás. Szinte hihetetlen, de magas cellulóz tartalma miatt saját tömege 16-szorosának megfelelő nedvességet képesek magába szívni, emiatt a konyhapultra vagy az ebédlőasztalra kiömlött folyadék azonnal eltüntethető. A nehezen kezelhető papírtörlőkkel ellentétben ráadásul erősen tapad, így rendkívül alaposan tisztít.

Kiváló nedvszívás

Ez a termék valóban környezetbarát és költséghatékony helyettesítője a törlőpapírnak. Gondoljunk csak bele, naponta több ezer tonna papír törlőkendő kerül a szemétbe, melyek előállításához több millió fát és több millió liter vizet pazarlunk el. A BONUS+ IDEAL szivacsos kendővel végre jó lelkiismerettel takaríthatunk, a termék ugyanis 100%-ban lebomló, természetes anyagokból készült és komposztálható.

100%-ig lebomló anyagokból

Mivel valóban igényes háztartásokba terveztünk, a megjelenésre legalább akkora gondot fordítottunk, mint az innovációra. Végre nem kell a fiók mélyére vagy a mosogató alá száműzni, vidám virágmintájával és csodás színeivel dekoratív dísze lehet minden otthonnak!

Kétdarabos kiszerelés

A 2 darabos, zöld és fehér színű szivacsos kendőt tartalmazó csomagolás ráadásul rendkívül gazdaságos, így nem csak a lakás tisztaságán, de a pénztárcánk vastagságán is meglátszik majd a különbség.

B506 BONUS+ IDEAL szivacsos kendő 2/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Különlegessége, hogy 60 fokon mosógépben mosható, így még környezetbarátabb! Ha már nem használnánk tovább, ne dobjuk a kukába, ássuk el a kertben, hiszen természetesen lebomló anyagokból készült.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
IDEAL szivacsos kendő 2x
Termékinformáció
Cikkszám: B506 EAN: 5996306052506
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український