Ragyogó autó karcmentesen
BonusCAR

Jumbo autószivacs

Ragyogó autó karcmentesen

A BONUSCAR Jumbo autószivacsnak köszönhetően az autó újra a régi fényében tündökölhet.

Ez a szivacs az autó tisztán tartására született! Nagy méretének és különleges formájának köszönhetően hatékonyan elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Elég egy-két mozdulat, és a sár, a rovarnyomok és egyéb zavaró foltok azonnal eltűnnek. Az autó lemosásánál a másik legfontosabb szempont a karcmentesség. A járművek felülete kényes, nem tűri a karcolódást, a durva behatásokat. A BONUSCAR Jumbo szivacs megalkotásánál mindezt figyelembe vettük: ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe; speciális felülete pedig arról gondoskodik, hogy ne kelljen órákat szánni az autó tisztán tartására. A szivacs formája a jármű olyan belső felületeinek takarítását is könnyűvé teszi, ahová más szivacsok nem férnek oda. Gyengédség és hatékonyság egyetlen szivacsban összpontosul!

Extra nagy méret

Az 1 db-os kiszerelésnek köszönhetően könnyen eltárolhatjuk a garázsban, ahol akár a csempe- és üvegfelületek ápolásában is segítségünkre lehet. Dekoratív sárga színe tökéletesen illeszkedik minden jármű stílusához, és jól látható rajta a szennyeződés, melyet eltávolít.
Büszkék vagyunk rá, hogy a BONUSCAR Jumbo autószivacs 100%-ban magyar gyártású termék, melyet gondos használat mellett sokáig évezhetünk. Fontos, hogy minden alkalom után mossuk ki alaposan és tároljuk száraz helyen, így hosszú ideig tisztán tarthatjuk vele autónkat.

B315 BONUSCAR Jumbo autószivacs 1/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A szivacsot használat után alaposan kiöblítve érdemes olyan helyen tárolni, ahol teljesen kiszáradhat, így megelőzhetjük a baktériumok elszaporodását.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
Jumbo autószivacs
Termékinformáció
Cikkszám: B315 EAN: 5996306052315
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український