Hófehér mosogatószivacs a makulátlan tisztaságért
BonusPLUS

Karcmentes mosogatószivacs 2x

Hófehér mosogatószivacs a makulátlan tisztaságért

A BONUS⁺ karcmentes mosogatószivacs az érzékeny felületek alapos és kíméletes tisztítására is ideális.

Hófehér karcmentes dörzsiréteg és látványos, ám gyengéd súrolóhatás? A BONUS⁺ karcmentes mosogatószivaccsal mindez lehetséges. Könyörtelenül, ám az érzékeny felületeket védve bánik el a szennyeződésekkel. Jó példa erre, hogy akár még a radiátor barázdáiba “beleégett” port is eltávolítja.

Nincs az a kisebb méretű pohár, tányér, edény vagy evőeszköz, amelyet ezzel a szivaccsal ne tudnánk ragyogóan tisztává varázsolni. A szűkebb nyakú poharak (pl. borospohár, pezsgőspohár), valamint a kisebb konyhai eszközök (pl. fokhagymanyomó, gyermek evőeszközök) mosogatására is alkalmas. A szivacs mérete ideális a takarításhoz is, hiszen lehetővé teszi, hogy akár a sarkokból, és egyéb, nehezen hozzáférhető helyekről is hatékonyan eltávolíthassuk a lerakódásokat vagy a vízkövet.

Karcmentes dörzsivel

Mindezekhez a tevékenységekhez elengedhetetlen a kényelmes használat. Ennek érdekében a szivacs oldalán vájatokat helyeztünk el, melyek garantálják a komfortos használatot, valamint segítségével jóval hatékonyabb súrolóerőt fejthetünk ki. És miért pont fehér a karcmentes dörzsi színe? A dekoratív megjelenésen kívül azért, hogy már a legapróbb eltávolított kosz is észrevehető legyen rajta.

A karcmentes mosogatószivacs két darabos csomagolása ideális, ha nem áll rendelkezésre tárolási lehetőség otthonunkban. A kis kiszerelésnek köszönhetően a termék a legkisebb konyhában vagy fürdőszobában is elfér. Ugye, milyen praktikus?

B353 BONUS Karcmentes mosogatószivacs 2/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Annak érdekében, hogy szivacsunk minél tovább higiénikus maradjon, érdemes tiszta vízzel kiöblített állapotban 1,5-2 percre a mikrohullámú sütőbe helyezni. Ezáltal a baktériumok majdnem 100%-a elpusztul.

Felelős gazdákodás
Felelős gazdákodás

A terméket felelős erdőgazdálkodásból származó csomagolóanyagba csomagoljuk.

Tovább
Karcmentes mosogatószivacs 2x
Termékinformáció
Cikkszám: B353 EAN: 5996306052353
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український