Egyetlen szett, hogy a teljes konyha ragyogjon
BonusPLUS

Kitchen SmartPACK

Egyetlen szett, hogy a teljes konyha ragyogjon

Hat darabos takarítószett, mely komplett megoldást nyújt minden konyhai igényünkre.

Az egész lakásban a konyha tisztán tartásához van szükségünk a legváltozatosabb eszközökre. Nem csoda, ha egy hiányos szett ebben a helyiségben okoz a legnagyobb bosszúságot. A Bonusnál éppen ezért megoldáscsomagokban gondolkodunk, mert tudjuk, hogy egy okosan összeállított komplex takarítóeszköz szett aranyat ér! Végre nem kell egyesével beszerezni minden egyes darabot, a BONUS+ okos konyhai csomagot a szakértők profizmusával állítottuk össze, hogy valóban mindent tartalmazzon, amire szükségünk lehet!

Okos csomag

Kezdjük rögtön a PowerSCRUB-al, mely egy valódi „kettő az egyben” kedvenc. Ez az innovatív kendő dörzsipöttyeivel a rászáradt szennyeződéseket távolítja el, sima textil oldala pedig finom törlőkendőként működik. Ha már beleszerettünk a „2 in 1” megoldásokba, akkor a szivacskendővel ragasztott formázott szivacs szintén kedvencünk lesz: az újrahasznosított dörzsiréteg mosogatás közben hatékonyan távolítja el az ételmaradékokat, a lebomló cellulózból készült szivacskendő oldal pedig tökéletes a konyhapult tisztán tartására.

Simítózáras csomagolás

A komplex konyhai csomagunk sztárja az INOX Maxi spirál dörzsi, mely a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik. Nagy mérete miatt jól kézre áll, rozsdamentes acél szálai pedig tökéletes higiéniát biztosítanak. A durva szennyeződések eltávolítása után jöhet a finom, alapos törlés: a MicroSCRUB mikroszálas kendő pihe-puha anyaga hatékony a baktériumok ellen, mivel a sűrű szövésű kendő fizikailag is képes eltávolítani a kórokozókat, így ideális a konyhaasztal és a pult tisztán tartására.

B471 BONUS Kitchen SmartPACK
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Öko-tipp: a konyhai szett simítózáras csomagolását nem csak a kendők, szivacsok és dörzsik tárolására használhatjuk. Gondolkodjunk kreatívan, a sokoldalúan hasznosítható praktikus tasak a későbbiekben akár egyéb tisztitószerek és takarítóeszközök tárolására is tökéletes!

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Kitchen SmartPACK
Termékinformáció
Cikkszám: B471 EAN: 5997844303471
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український