Komfortos gumikesztyű a pamut erejével
BonusPLUS

Komfort kesztyű

Komfortos gumikesztyű a pamut erejével

A BONUS+ Komfort gumikesztyű puha pamut belső borításának köszönhetően kényelmes viseletet és maximális védelmet biztosít.

A jó kesztyű olyan, mint a második bőr – tartja a mondás, és mindez a gumikesztyűk esetében fokozottan igaz. Ha eddig idegenkedtünk tőle és a latex érintésének még a gondolatától is kirázott a hideg, akkor a BONUS+ Komfort gumikesztyűvel minden aggályunk megszűnik majd. Célunk az volt, hogy egy jó tapintású, belülről pamut borítású, könnyen felhúzható kesztyűvel kényeztessünk mindenkit, aki a legkeményebb házimunka közben is óvni szeretné kezét.

Méhsejt szerkezetű

A kesztyűben való takarítás persze nem nagy könnyebbség, ha a kezünkből kicsúszik minden, éppen ezért bordázott, méhsejt mintás felülettel láttuk el, vastagságát pedig úgy alakítottuk ki, hogy tapintásérzetünk megmaradjon, ugyanakkor maximális védelmet nyújtson. A BONUS+ Komfort kesztyű esetén az irritáció esélyét is minimálisra csökkentettük. Hintőpormentesen alakítottuk ki, így bátran használhatjuk akkor is, ha érzékeny a bőrünk.

Pamut belső

A pamut puha simogatása maximális komfortot biztosít, a kesztyű ragyogó türkizkék színe pedig kreatív munkára inspirál. Ez a többször használatos kényelmes darab szinte második bőrként simul a kezünkre: S,M,L és XL-es méretek közül választhatjuk ki a csomagolás hátlapján található mérettábla alapján a saját kézméretünknek megfelelőt.

B005, B012, B971, B036 BONUS+ Komfort kesztyű S M L XL
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A kesztyűt használat után száraz, párától és nedvességtől védett helyen tároljuk, így megakadályozhatjuk a baktériumok megtelepedését. Ha belső felületét víz éri, akkor szárítsuk kifordítva.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Komfort kesztyű S
Termékinformáció
Cikkszám: B005 EAN: 5997844300005
Komfort kesztyű M
Termékinformáció
Cikkszám: B012 EAN: 5997844300012
Komfort kesztyű L
Termékinformáció
Cikkszám: B036 EAN: 5997844300036
Komfort kesztyű XL
Termékinformáció
Cikkszám: B971 EAN: 5996306052971
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український