Extra erős súrolóhatás professzionálisan
BonusPRO

HoReCa Lapsúroló 10x

Extra erős súrolóhatás professzionálisan

A BONUSPRO lapsúrolót a HoReCa felhasználók igényei szerint alakítottuk ki a maximális hatékonyságért.

A professzionális zöld dörzsi vastagsága és nagy hatékonysága miatt ideális a professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak és közintézmények – számára.

Heavy Duty

A poliamid és poliészter szálakból készült vastag anyagszerkezet tartósságot, a hozzáadott ásványszemcsék pedig intenzív súrolóerőt biztosítanak a legmakacsabb szennyeződések eltávolításához. A gyártás során arra törekszünk, hogy az erős igénybevételnek is hosszú ideig ellenálljon, így különösen jó ár-érték arányt jelent a HoReCa szegmens számára. A professzionális felhasználási követelményeknek eleget téve 550g/m2 minőségű, nem szőtt technológiával készülő alapanyagát a még nagyobb dörzshatás érdekében speciális bevonattal láttuk el.

A 10 darabos gazdaságos kiszerelésű Bonus Lapsúrolóval könnyedé válik a rászáradt vagy odaégett makacs szennyeződések eltávolítása. Karcmentes súrolást és egyszerű használatot biztosít a professzionális felhasználóknak. Egyaránt alkalmazható szárazon és nedvesen is. A makacs szennyeződések esetén kezdjük szárazon, majd folytassuk a nedves súrolással a maximális hatékonyság érdekében.

B537 BONUS Lapsúroló 5/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

A lapsúrolót használat után alaposan öblítsük ki, majd hagyjuk megszáradni. Ha csak tehetjük, szárítsuk a napon, a napfény ugyanis természetes fertőtlenítő.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
HoReCa Lapsúroló 10x
Termékinformáció
Cikkszám: B537 EAN: 5996306052537
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український