Varázslatos belépő a tisztaság birodalmába
BonusPLUS

Magical szivacs 2x

Varázslatos belépő a tisztaság birodalmába

A BONUS⁺ Magical mosogatószivacs minden konyha és fürdőszoba éke. A takarítást élménnyé varázsolja!

Szépség és extra hatékonyság, ez a két dolog jellemzi a BONUS⁺ karcmentes mosogatószivacsot, mely minden stílusos lakás elengedhetetlen kiegészítője.

Nézzük, mit tud ez az esztétikus és magas hatásfokú darab! A karcmentes, vidám mintájú dörzsiréteg kíméletes súrolóhatással, mégis könyörtelenül bánik el a szennyeződésekkel. Hogyan? A titok a magas minőségű szivacshabban és a karcmentes dörzsirétegben rejlik. Szükség is van erre a masszív szerkezetre, hiszen ez a szivacsunk még a legádázabb szennyeződésekkel is könyörtelenül bánik el. Legyen szó a festés után a csempére vagy az ablakokra száradt festékpöttyökről, a BONUS+ Magical szivacs számára nincs lehetetlen küldetés.

Karcmentes dörzsivel

Ez a divatos megjelenésű szivacs nemcsak hatékonyságával, hanem kényelmes használatával is hódít: oldalán vájatokat helyeztünk el, melyek a biztos fogás mellett erőteljesebb dörzsölést tesznek lehetővé. Kis méretének köszönhetően ráadásul rendkívül könnyen kezelhető: bátran használhatjuk a szűkebb nyakú poharak, valamint a kisebb konyhai eszközök (pl. fokhagymanyomó, gyermek evőeszközök) tisztán tartásához. A fürdőszobában pedig akár a legnehezebben hozzáférhető helyekről is hatékonyan eltávolíthatjuk vele a lerakódásokat és a vízkövet.

Kétdarabos kiszerelés

Ennek a szivacsnak a 2 darabos kiszerelése is rendkívül praktikus: tartóssága és prémium anyaga miatt sokáig élvezhetjük gyönyörű színét és fantasztikus tisztító hatását.

B476 BONUS+ Magical karcmentes mosogatószivacs 2/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor a Bonus+ Magical szivacsot imádni fogjuk. Minden papírcsomagolású termékünk, így ez is, FSC-tanúsítvánnyal jelölt, mert a környezettudatosság szívügyünk.

Felelős gazdákodás
Felelős gazdákodás

A terméket felelős erdőgazdálkodásból származó csomagolóanyagba csomagoljuk.

Tovább
Magical szivacs 2x
Termékinformáció
Cikkszám: B476 EAN: 5996306052476
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український