Luxusélmény masszázs fürdőszivaccsal
Bonus

Masszázs fürdőszivacs

Luxusélmény masszázs fürdőszivaccsal

A BONUS masszázs fürdőszivaccsal a tisztálkodás a nap fénypontja lesz. Finoman masszírozza a bőrt és gyengéden tisztít, hogy a fürdés valódi rituálé legyen.

Mi lehetne jobb egy fárasztó munkanap végén, mint egy kellemes zuhany, melynek hatására testünk-lelkünk felfrissül? Nem mindegy azonban, hogy mit használunk fürdés közben. A BONUS masszázsszivaccsal a tisztálkodásból luxus élmény lesz. Selymes érintése ideális a fürdéshez, gyengéden simogatja és tisztítja a bőrt. Ellentétben azzal, amikor kézzel visszük fel a bőrre a tusfürdőt vagy a szappant, a masszázsszivaccsal való tisztálkodás előnye, hogy gyengéden masszírozza a bőrt, ezáltal segítve az elhalt hámsejtek eltávolítását. Az eredmény bársonyosan sima, felfrissült, élettel teli bőr.

Vastag rétegekből

Lyukacsos, ruganyos szerkezetének köszönhetően a masszázsszivacsra elég pár csepp tusfürdőt cseppenteni, a kellemes habzás garantált. Tökéletes, ha habfürdőznénk a kádban, vagy csak szeretnénk kiélvezni kedvenc tusfürdőnk finom illatát. A BONUS masszázsszivacs rendszeres használata segíthet a vérkeringés fokozásában is, főleg, ha masszírozás közben hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazunk. Ideális társ edzés utáni tisztálkodáshoz, de akár a szaunában is, ahol segítségével egyenletesen eloszlathatjuk testünkön a szauna olajat.

Az 1 darabos kiszerelés miatt ideálisan elhelyezhető a fürdőkád mellett, hogy mindig kéznél legyen. Használat után ne felejtsük el alaposan kiöblíteni és kiszárítani, ezzel megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását.

B125 BONUS Masszázs fürdőszivacs 1/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A termék fertőtlenítésének érdekében javasoljuk, hogy alapos öblítés után helyezzük a mikrohullámú sütő legmagasabb fokozatára maximum 2 percre. Ezzel a baktériumok 99 %-a elpusztítható.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
Masszázs fürdőszivacs
Termékinformáció
Cikkszám: B125 EAN: 5997844301125
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український