Maximális méret, extra hatékonyság
BonusPRO

MAXI törlőkendő 10x

Maximális méret, extra hatékonyság

A BONUSPRO MAXI általános törlőkendő az átlagnál nagyobb méretével tökéletesen alkalmas professzionális, nagyüzemi felhasználásra.

A BONUSPRO MAXI törlőkendőt maximálisan a HoReCa szegmens igényeinek megfelelően alakítottuk ki. Mérete 38X40cm, így hatásosan tisztítja a nagyobb felületeket, legyen szó pultokról, polcokról, állványokról vagy más tisztítandó területről. A professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára minden igényt kielégítő általános törlőkendő kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik.

Extra nagy méret

Saját súlyának 8-szorosával megegyező mennyiségű folyadékot képes magába zárni, így garantált, hogy teljesen száraz és ragyogó felületeket hagy maga után. Anyaga a nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően rendkívül tartós, 82% viszkózból és 18% poliészterből készült, emiatt különösen alkalmas a professzionális felhasználásra. Termékünk univerzálisan szinte minden felület törléséhez és tisztán tartásához alkalmazható, szárazon és nedvesen egyaránt használhatjuk, így rendkívül sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget.

HoReCa - HACCP

A HACCP rendszer irányelveinek megfeleően a BONUSPRO MAXI általános törlőkendő színkódolt, garantálva ezzel azt, hogy a megfelelő színű kendőt a megfelelő tevékenységre használjuk. A 10 darabos kiszerelés garantálja a gazdaságos beszerzést és felhasználást.

B259, B273, B297, B310 BONUSPRO MAXI kendő 10/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A törlőkendőt a maximális higiéne megtartásának érdekében érdemes rendszeresen fertőtleníteni, forró vízbe dobni vagy 1 percre nedvesen a mikrohullámú sütőbe helyezni.

Négyszínű takarítás
Négyszínű takarítás

A termék négy színben is elérhető, így adott feladatokra külön színeket határozhatunk meg.

Tovább
MAXI törlőkendő kék
Termékinformáció
Cikkszám: B259 EAN: 5997844303259
MAXI törlőkendő piros
Termékinformáció
Cikkszám: B273 EAN: 5997844303273
MAXI törlőkendő sárga
Termékinformáció
Cikkszám: B297 EAN: 5997844303297
MAXI törlőkendő zöld
Termékinformáció
Cikkszám: B310 EAN: 5997844303310
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український