Profi tisztaság a leghigiénikusabb padlóért
BonusPRO

Micro FlatMOP lapos felmosó

Profi tisztaság a leghigiénikusabb padlóért

A BONUSPRO Micro FlatMOP felmosókendő a mikroszálak segítségével biztosít baktériummentes padlótisztaságot.

Különleges felületű felmosókendő a közintézményekben elvárt professzionális padlótisztaság megteremtéséhez. Ezt a termékünket kifejezetten a HoReCa szegmens követelményeinek megfelelően alakítottuk ki, így használatát iskolákban, irodaházakban, bevásárlóközpontokban, ipari létesítményekben és a vendéglátóipari egységekben is ajánljuk. A felmosókendőt az egészségügyi sztenderdeknek is megfeleltettük, így kórházak és gyógyászati intézmények padlófelületeinek tisztán tartására is alkalmas. Termékünket a HACCP rendszerek szerint címkével láttuk el, így egyszerűen színkódolható, ami lehetővé teszi a használati terület és a funkció szerinti megkülönböztetést.

A baktériumok 99,95%-át eltávolítja

A felmosókendőben található mikroszálak nagy érintkezési felületet biztosítanak, így akár söprés nélkül is elérhető vele a kívánt tisztaság. Nagy előnye, hogy képes a baktériumok mechanikus eltávolítására, a mikroszálak ugyanis eltörlik a kórokozókat a felületről. Intenzív nedvszívó képességének köszönhetően magába zárja a nedvességet, az így megnövekedett súly miatt pedig rendkívül jól tapad és különösebb erőkifejtés nélkül takaríthatunk vele nagy padlófelületeket. Különlegessége, hogy a 90% poliészter és 10% polipropilén anyagot speciális koszeltávolító csíkokkal láttuk el a makulátlan tisztaságért.

Mikroszálas technológia

Két féle módon is rögzíthetjük a felmosószerkezethez: a zsebekbe bújtatva, illetve a műanyag talpon található fülek segítségével. A professzionális igényeknek megfelelően 40 és 50 cm-es változatban kínáljuk őket.

B258, B265 BONUSPRO FlatMOP felmosókendő
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A mikroszálak 99,95%-ban eltávolítják a felületi baktériumokat. Fontos, hogy rendszeresen mossuk a FlatMOP felmosókendőt, így hosszú ideig higiénikus maradhat. Ha dupla felmosóvödrös kocsival használjuk, vizet és takarítószert is spórolhatunk.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
FlatMOP felmosókendő 40cm
Termékinformáció
Cikkszám: B258 EAN: 5997844300258
FlatMOP felmosókendő 50cm
Termékinformáció
Cikkszám: B265 EAN: 5997844300265
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український