Szuperkollekció a professzionális takarításhoz
BonusPRO

Micro FlatMOP szett

Szuperkollekció a professzionális takarításhoz

A BONUSPRO Micro FlatMOP szett tökéletes választás a higiénikus padlótisztításhoz a HoReCa szegmensben.

Ezt a szettet a professzionális padlótisztítás követelményeinek megfelelően alkottuk meg. Egyetlen csomagban tartalmaz mindent, ami elengedhetetlen a közintézményekben, kórházakban, irodákban és a vendéglátóipari egységekben a higiénikus takarításhoz. Tökéletesen összeállított padlótisztító kollekció, mellyel söprés nélkül lehet takarítani, így standard tisztaságot biztosít többek között az egészségügyi intézmények számára.

A baktériumok 99,95%-át eltávolítja

A szett tartalmaz egy rendkívül tartós 140 cm-es BONUSPRO üvegszálas felmosó nyelet, melyet csavaros véggel és lyukkal láttunk el a bilincses rögzítés érdekében. A nyelet a BONUSPRO Lapos felmosófejhez könnyedén rögzíthetjük. A strapabíró műanyagból készült nehéz talp erőteljesen lenyomja a felmosókendőt, hogy minél nagyobb felületen érintkezzen a padlóval, így jelentős erőkifejtés nélkül teszi lehetővé a padlótisztítást. A BONUSPRO Lapos felmosófej kompatibilis a HACCP standard takarítókocsikkal, és a szettben a különböző igényeknek megfelelően 40 és 50 cm-es változatban is megtalálható.

HACCP

Az összeállítás tartalmaz még 12db 40, illetve 50 cm-es BONUSPRO Micro FlatMOP felmosókendőt is, mely a mikroszálak segítségével biztosít baktériummentes padlótisztaságot. A rajta található érdesebb felületű koszeltávolító csíkok pedig még hatékonyabbá teszik. A lehető legjobb ár-érték aránynak megfelelően 8db ajándék kendőt is beletettünk a csomagba, hogy minél gazdaságosabb legyen.

B740, B757 BonusPRO Micro FlatMOP professzionális felmosószett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A felmosó szettel a nedves és nyirkos takarítás egyaránt megvalósítható. Nedves használat után szedjük szét a szettet és a padlótisztító kendőt alaposan mossuk, majd szárítsuk ki.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
Micro FlatMOP szett 40cm 20+20db
Termékinformáció
Cikkszám: B740 EAN: 5997844302740
Micro FlatMOP szett 50cm 12+20db
Termékinformáció
Cikkszám: B757 EAN: 5997844302757
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український