Az üvegtisztítás nagymestere
BonusPLUS

MicroGLASS kendő

Az üvegtisztítás nagymestere

A BONUS+ MicroGLASS kendő a mikroszálak erejével tisztítja tökéletesen szöszmentesre az üvegfelületeket.

Takarítás szempontjából az egész lakásban a legtrükkösebb felület az üveg. Itt csak a tökéletes az elég jó, hiszen folyamatosan fényben úszik, így minden folt, karcolás, por és csík meglátszik rajta. Ha jártunk már úgy, hogy egy alapos ablakpucolás után messziről ránézve a nyílászárókra csíkok tömkelegét vettük észre az üvegen, akkor tudjuk, hogy mennyire fontos a jó minőségű ablaktisztító kendő. A BONUS+ MicroGLASS kendőt pontosan az üvegfelületek makulátlan tisztaságának érdekében hoztuk létre.

Mikroszálas technológia

Az átlagnál kötöttebb szövésű mikroszálas kendő nem szöszöl, így tökéletes választás az ablakpucolásra, szemüvegtörlésre vagy a szélvédő takarítására. Ennek a kendőnek a konyhában is nagy hasznát vesszük majd, amikor egy kiadós vendéglátás után az üveg-és kristálypoharakat próbáljuk csillogóan tisztává varázsolni. A MicroGLASS kendő titka a szálakat alkotó kapillárisok millióiban rejlik, melyek csillogóra polírozzák az edényeket és az étkészletet. Ha egyszer kipróbáltuk, már soha nem fogunk visszatérni a hagyományos rongyokhoz a takarításnál.

Kiváló nedvszívás

A hatékonyság, puhaság és kényelmes használat mellett nagy előnye, hogy környezetbarát, hiszen nem igényel tisztítószert, szárazon és nedvesen önmagában is megállja a helyét. Ráadásul mosógépben mosva évekig kitart, így feleslegessé teszi a papírtörlők használatát.

B477 BONUS+ MicroGLASS kendő 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A MicroGLASS kendő akár 60 fokon is mosható, de ha szeretnénk energiát spórolni, állítsuk 30-40 fokra a mosógépet. Használjunk teafaolajat öblítő helyett és szárítsuk a kendőt a napon.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
MicroGLASS kendő
Termékinformáció
Cikkszám: B477 EAN: 5997844301477
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український