Pihe-puha kényeztetés érzékeny padlófelületekre
BonusPLUS

MicroMOP Soft

Pihe-puha kényeztetés érzékeny padlófelületekre

A BONUS+ MicroMOP Soft rendkívüli nedvszívó képességgel ideális felmosási élményt kínál a fa, laminált és magas fényű padlókhoz.

Ha takarításról van szó, akkor a szalagparketta és egyéb, fából készült padlóburkolatok, magas fényű padlók mindig is feladták a leckét. Azonnal meglátszik rajtuk a szennyeződés, ugyanakkor nem lehet bő vízzel felmosni őket, mert magukba szívják a nedvességet és felhullámosodnak. A BONUS+ MicroMOP SOFT-ot kifejezetten a sima, érzékeny felületek felmosására álmodtuk meg.

Microfiber technology

Hatalmas nedvszívó képessége miatt magába zárja a nedvességet és szinte alig hagy maga után vizet, így már semmi sem tarthat minket vissza attól, hogy padlónkat csillogóvá varázsoljuk, legyen szó márványról vagy parkettáról. Finom, sodort, 100% prémium minőségű mikroszálakból alkottuk meg, így tökéletes választás sima fa felületekre, csempékre, járólapra és PVC-re. Nevéhez hűen csodásan puha szálak alkotják, melyeket a legjobb kíméletesen, akár kézzel mosni.

Extra nedvszívó

Nem mindegy persze, hogy a felmosás mekkora erőfeszítéssel jár. A BONUS+ MicroMOP SOFT-ot nem kell rányomni a padlóra, mert vizesen megsokszorozódik a tömege, így jól tapad és tökéletesen tisztít. A mikroszálaknak köszönhetően pedig valóban felveszi a szennyeződést és 99,95%-ban eltávolítja a felületi baktériumokat. Ha előfordult már velünk, hogy otthon jöttünk rá, hogy a megvett felmosófej nem passzol a nyélhez, akkor ezt a rémálmot most elkerülhetjük. Termékünk két fajta menetű fejjel rendelkezik, ezért szinte minden típusú nyéllel kompatibilis. Nem kell rejtegetnünk sem, csodálatos pink, orgona és lila színű szálai és orgona színű kupakja a tavasz hangulatát varázsolja a lakásba. Érdemes beszerezni a színben hozzá passzoló vödröt is!

B153 BONUS+ MicroMOP SOFT felosófej
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A hatékony felmosás érdekében ne horizontálisan csúsztassuk jobbra-balra, így csak a padlón lévő koszt mozgatnánk arrébb. Szoros S-alakban takarítsunk, így sokkal alaposabb lesz az eredmény.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
MicroMOP Soft
Termékinformáció
Cikkszám: B153 EAN: 5997844302153
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український