A beltéri padlótisztaság bajnoka
BonusPLUS

MicroMOP Soft szett

A beltéri padlótisztaság bajnoka

A BONUS+ MicroMOP Soft szettel a beltéri padlótisztaságot hatékony, ám kíméletes módon érhetjük el.

Ha otthonunk tele van olyan sima és érzékeny padlóburkolattal, ami nem tűri a bővizes felmosást, akkor pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a megfelelő felmosószettet használjuk. A túl sok víz akár károsíthatja is a felületet, így érdemes alaposan utánajárni annak, hogy milyen felmosókellékek alkalmasak a tisztítására. Szerencsére itt a BONUSnál mindezt már megtettük, ezért fejlesztettük ki a BONUS+ MicroMOP Soft szettet, mely pihe-puha kényeztetést és hatékony koszeltávolítást jelent a beltéri padlók számára. A kollekció kulcsdarabja a BONUS+ MicroMOP Soft felmosófej. Hatalmas nedvszívó képessége miatt szinte alig hagy maga után vizet, így már semmi sem tarthat minket vissza attól, hogy a parkettát csillogóvá varázsoljuk. Finom, sodort, 100% prémium minőségű mikroszálakból alkottuk meg, így tökéletes választás sima fa felületekre, csempékre, járólapra és PVC-re.

Mikroszálas technológia

A vízmennyiséget csak a padlófelületen minimalizáltuk, a vödörben nem, így az összeállításba 18l-es prémium felmosóvödröt választottunk. A víz könnyű kiöntéséről az ergonomikus kialakítás gondoskodik, a spirálos csavarókosár szintén hozzájárul a jó vízkezeléshez: okos kialakításának köszönhetően erőkifejtés nélkül szabadulhatunk meg a felmosófej által felszívott víztől.

60°C-on mosható

Mindezeket az előnyöket a szetthez tartozó 130cm-es BONUS Alukróm felmosónyél fokozza, mellyel elérhetjük a nehezebben hozzáférhető sarkokat is. A szettet a hatékonyság mellett a csodás pink-orgona színösszeállítás teszi igazán ellenállhatatlanná.

B641 BONUS+ MicroMOP Soft felmosószett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Az érzékeny padlófelületek felmosása előtt érdemes felporszívózni vagy felsöpörni, így nem kell többször végig húznunk a nyirkos mopot a kosz felszedése érdekében. A parketta fényének megóvásáért kerüljük a maró, savas hatású tisztítószereket.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
MicroMOP Soft szett
Termékinformáció
Cikkszám: B641 EAN: 5997844302641
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
MicroMOP Soft szett display
Termékinformáció
Cikkszám: B658 EAN: 5997844302658
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український