Varázslatos tisztaság a pamut puhaságával
Bonus

Pamut padlókendő

Varázslatos tisztaság a pamut puhaságával

A BONUS pamut padlókendő valódi kényeztetés minden padló számára.

Egy lakás tisztaságát a padló tisztasága határozza meg a leginkább. Hiába tettünk rendet, portalanítottunk minden bútort és súroltuk csillogóra a tükröket, ha a padló piszkos, akkor bizony az egész lakás koszosnak hat. Jó hír, hogy a padló tisztítása még sohasem volt ennyire egyszerű és kellemes! A BONUS pamut padlókendőt úgy álmodtuk meg, hogy egyetlen mozdulattal képes legyen minden szennyeződést felvenni, és tökéletesen tisztára varázsolni a legkülönbözőbb padlófelületeket.

100% pamut

A természetesség jegyében 100% pamutból készítettük, így olyan puha tapintású, hogy bátran használhatjuk a legérzékenyebb parkettán, a márványon, grániton és a csempén is. Ha eddig azért halogattuk a felmosást, mert féltünk, hogy a nagy felületekkel csak hosszú idő alatt végzünk majd, akkor mostantól emiatt sem kell aggódnunk. A BONUS padlókendő 50×60 centiméteres méretű és elég vastag ahhoz, hogy hatékonyan szívja fel a nedvességet, így rendkívül gyorsan haladhatunk helyiségről helyiségre.

Extra nagy méret

Ha már teljesen beleszerettünk, akkor ne álljunk meg a padlónál. Használhatjuk csepegtetőnek vagy akár fürdőszobai kilépőnek is. Érdemes belőle többet is beszerezni, hogy mindenhová juthasson belőle. Használat után öblítsük ki alaposan, majd kicsavarva és megszárítva tároljuk száraz helyen. Mivel 100% pamut, így akár gépben is moshatjuk, ha pedig már nem használnánk tovább, akkor mehet a komposztba, ahol környezetbarát módon 100%-ig lebomlik.

B439 BONUS Pamut padlókendő 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Takarításhoz ha csak tehetjük, használjunk vegyszermentes házi tisztítószereket. Egy vödör meleg vízbe öntsünk 3 deci ecetet és 8 csepp levendula illóolajat, és már kész is a bio felmosóvíz!

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
Pamut padlókendő
Termékinformáció
Cikkszám: B439 EAN: 5997844301439
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український