Csúcsminőségű ápolás beltéri padlókra
BonusPLUS

PinkMOP szett

Csúcsminőségű ápolás beltéri padlókra

Egyedi színösszeállítású felmosószett, mely mindent tartalmaz, ami a beltéri padlók tökéletes tisztaságához kell.

Az igazán igényes padlótisztításhoz gondos előkészületek kellenek, de kinek van ideje minden egyes darabot külön összeválogatni? Éppen ezért álmodtuk meg a BONUS PinkMOP szettet, mely a legmagasabb minőséget a legdivatosabb dizájnnal párosítja. Nézzük meg, miből is áll ez az egyedi kollekció!

Mikroszálas technológia

A szett sztárja a PinkMOP felmosófej, melynek babarózsaszín mikroszálas anyaga hatalmas nedvszívóképességgel és elképesztő tisztítóerővel rendelkezik. Tudományos tesztek igazolják, hogy a sűrű szövésű mikroszálak fizikailag eltávolítják a baktériumok 99%-át, így akár vegyszer nélkül is biztosíthatjuk a higiéniát. Hatalmas előnye, hogy nem áztatja fel a padlófelületet és gyors száradást biztosít. Ideális járólapra, parkettára, márványra és linóleumra. A szemet gyönyörködtető pink szín a hozzá tartozó 11 literes felmosóvödörben is visszaköszön, melyet selyemfehér kosárral és fogantyúval párosítottuk a látványos összhatásért. A jó tömegközpont garantálja, hogy a vödör ne boruljon fel, a megnövelt falvastagság pedig tartósságot biztosít ennek a stílusos darabnak. A felmosófej alapos kicsavarásával sem kell már bajlódnunk többé: a süllyesztett csavarókosarat megnövelt áteresztő résekkel és csavarodást gátló bordákkal láttuk el a könnyed felmosás élményéért.

A szett a selyemkróm felmosónyéllel lesz teljes, melyet extra hosszúra, 130 cm-esre terveztünk, hogy a legnehezebben elérhető sarkokat is ragyogóan kitakaríthassuk. A forgós akasztófülnek köszönhetően pedig végre a tárolás is gyerekjáték, könnyen felakaszthatjuk a spájz vagy a fürdőszoba falára vagy ajtajára. A forgós kupak különösen akkor jön jól, ha a nyélhez téglalap alakú partvisfejet vagy ablakpucoló fejet csatlakoztatunk, melyek így a megfelelő irányban állnak majd a felfüggesztéskor. Ez a selymes fényű egyedi termék nemcsak praktikus, de rendkívül könnyű is, így a takarítás sokkal kevésbé lesz megterhelő. Az ízléses megjelenésű szett háztartásunk valódi sztárja lesz. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így nemcsak minket, de a pénztárcánkat is kímélni fogja.

B655 Bonus+ PinkMOP szett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: Az érzékeny padlófelületek felmosása előtt érdemes felporszívózni vagy felsöpörni, így nem kell többször végig húznunk a nyirkos mopot a kosz felszedése érdekében. A parketta fényének megóvásáért kerüljük a maró, savas hatású tisztítószereket.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
PinkMOP szett
Termékinformáció
Cikkszám: B655 EAN: 5779844303655
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
PinkMOP szett display
Termékinformáció
Cikkszám: TBA EAN: TBA
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український