Gyengéd kényeztetés érzékeny padlófelületekre
BonusPLUS

PinkMOP

Gyengéd kényeztetés érzékeny padlófelületekre

A BONUS PinkMOP felmosófej stílusosan és hatásosan oldja meg a legkényesebb padlófelületek tisztítását.

Egy felmosófej, mely a luxus érzetével ajándékoz meg minden egyes felmosáskor. Lakásunk legszebb padlófelületeire álmodtuk meg ezt az extra puha, pink árnyalatban tündöklő mikroszálas különlegességet. Lássuk, mit tud a PinkMOP? Verhetetlen nedvszívóképességének köszönhetően pillanatok alatt felszívja és magába zárja a kiömlött folyadékot és szennyeződéseket, így elég csupán egyetlen simítás, és a padlóról eltűnnek a tócsák. Finom, puha, mikroszálas anyagának köszönhetően a tisztaság egyben baktérium mentességet is jelent: nem kell vegyszerekhez nyúlni, elég a sima felmosóvíz, a 100% prémium mikroszálak ugyanis fizikailag felveszik, szinte „feltörlik” a baktériumok 99,95%-át.

Mikroszálas technológia

A PinkMOP prémium minőségű exkluzív felmosósfej nemcsak hatékonyságával, de megjelenésével is hódít. Elég csak ránézni, a rózsaszín foglalat és a rózsaszín sodort szálak eleganciát és kifinomultságot adnak a darabnak, így a felmosás soha többé nem lesz már szürke és unalmas tevékenység. A divatos pink dizájn a legigényesebb felhasználók lakását is garantáltan feldobja. A PinkMOP természetesen minden felmosónyéllel kompatibilis, így tökéletesen illeszkedik a ritkább és a sűrűbb menetes nyelekhez is. A szemet gyönyörködtető, pihe-puha darabot bátran mossuk ki a mosógépben, vagy akár kézzel is, hogy sokáig élvezhessük használatát!

Szettben is kapható

Tökéletes választás beltérre a gondos ápolást igénylő felületekre, mint amilyen a parketta, a csempe, a PVC, a magasfényű járólap, vagy az olyan, organikus anyagok, mint a márvány, a gránit vagy a nyers fa. A PinkMOP a lehető leggyengédebben varázsolja higiénikussá és csillogóvá ezeket az érzékeny felületeket, nem karcol és gyors száradást biztosít, így nem áztatja fel lakásunk legféltettebb padlóit. Érdemes szettben gondolkodni, és a színben hozzá illő vödröt és nyelet is beszerezni! Ezzel a stílusosan egyedi pink felmosófejjel könnyed és élvezetes lesz a takarítás, akárcsak egy rózsaszín tündérmesében!

B648 Bonus+ PinkMOP mikroszálas felmosófej
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A hatékony felmosás érdekében ne horizontálisan csúsztassuk jobbra-balra, így csak a padlón lévő koszt mozgatnánk arrébb. Szoros S-alakban takarítsunk, így sokkal alaposabb lesz az eredmény.

Antibakteriális törlés
Antibakteriális törlés

A termék vegyszer nélkül, egy törléssel a felületi barktériumok 99,95%-át eltávolítja.

Tovább
PinkMOP
Termékinformáció
Cikkszám: B648 EAN: 5997844303648
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український