Ragyogó autó, rovarmentesen
BonusCAR

Scrub & Wash rovareltávolító szivacs

Ragyogó autó, rovarmentesen

Rovar és madárpiszok? A megoldás a BONUSCAR Scrub and wash rovareltávolító autószivacs.

Az autó takarítása mindig is a kényszerű feladatok közé tartozott. Különösen egy hosszú út után, amikor azt vesszük észre, hogy jópár bogár élete ért véget az autónk különböző pontjain. Ráadásul ezeket a rovarmaradványokat később meglehetősen nehéz eltávolítani. A BONUS-nál pont erre a problémára válaszolva álmodtuk meg ezt a különleges autótisztító szivacsot.

Madárpiszok és rovarmaradvány? A két legkellemetlenebb féle szennyeződés, mellyel napi szinten meg kell küzdenünk a járművön. A BONUSCAR Scrub and Wash nem ismer kíméletet, ha a karosszériára vagy a szélvédőre száradt makacs szennyeződésekről van szó. Ez az autószivacs valóban az autók barátja: kíméletes, ám annál hatékonyabb tisztítóerővel rendelkezik.

Vastag rétegekből

Természetesen a karcmentesség itt is alapfeltétel. Emiatt szivacsunk egy tartós, magas minőségű habból, valamint egy speciális, puha, karcmentes habrétegből készül. Mindez lehetővé teszi, hogy használatával könnyedén és hatékonyan távolíthassuk el a járműről a bogarakat és a madárpiszkot. Méretéből és hatékonyságából adódóan nem csak a gépjárművek takarítására használhatjuk.

Csempéket és nagyobb üvegfelületeket is ragyogóan tisztává varázsolhatunk a segítségével.
Az 1 db-os kiszerelésű BONUSCAR rovareltávolító szivacs másik nagy előnye, hogy nem foglal sok helyet, könnyen eltárolhatjuk a garázsban, hogy mindig kéznél legyen.

B630 BONUSCAR Scrub and wash rovareltávolító autószivacs 1/1 csomagolásában
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: Ez a kétrétegű szivacs tele van sokoldalúsággal. Érdemes második életet találni számára a garázsban vagy a ház körül, például tisztítsa meg a kerítést vagy a kaput.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
Scrub & Wash rovareltávolító szivacs
Termékinformáció
Cikkszám: B630 EAN: 5997844300630
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український