Óriási nedvszívás egyetlen felmosófejjel
BonusECO

SoftMOP

Óriási nedvszívás egyetlen felmosófejjel

A BONUS SoftMOP egy igazi klasszikus felmosófej, melynek minden háztartásban ott a helye.

Emlékszünk még az amerikai filmekben gyakran látott felmosófejre, mely mindig olyan hatékonynak és divatosnak tűnt? A BONUS SoftMOP pontosan ilyen, csak a filmvászon helyett a saját lakásunkban tapasztalhatjuk meg varázslatos tisztaság élményt. A titok az anyagban rejlik, mely 80% viszkóz és 20% poliészter, emiatt fantasztikus nedvszívó képességekkel rendelkezik. Egy papír tapintású anyagról van szó, mely víz hatására megduzzad és saját súlyának sokszorosát zárja magába.

Újrahasznosított anyagokból

Ha egy olyan felmosófejet keresünk, mely strapabíró és nem kell félteni a durvább felületektől sem, akkor ne keressünk tovább. A SoftMOP kül- és beltéren is használható, és akár magas, elérhetetlen helyek pókhálózására, vagy portalanításra is bevethető. A papírszerű viszkóz anyaga miatt bátran alkalmazhatjuk érdes felületeken is pl. lépcsők csúszásgátló részén, vagy betonon. Ezt a dekoratív megjelenésű klasszikust egyetlen méretben, zöld kupakkal szerezhetjük be, amiatt pedig nem kell aggódnunk, hogy a már meglévő felmosó nyélhez illeszkedik-e. A kényelmes használat érdekében kettő az egyben menetű fejjel készítettük, ezért szinte minden nyéllel kompatibilis.

Szettben is elérhető

Egy ilyen divatos és hatékony felmosófej esetén természetesen a környezetvédelem is előtérbe kerül. Szívügyünk a klímavédelem, így nem is volt kérdés, hogy 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból dolgozzunk. Nedves törlőkendők és intimbetétek gyártási sorából keletkező nyesedéket hasznosítunk újra, így az alapanyagok újjászületnek.

B278 BONUS SoftMOP felmosófej
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A higiéne megőrzése érdekében ha csak tehetjük, három havonta cseréljük a felmosófejet, így megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását. Hetente merítsük fél percre 70-80°C-os vízbe 10 percig, hogy vegyszermentesen megszabadulhassunk a kórokozóktól.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
SoftMOP
Termékinformáció
Cikkszám: B278 EAN: 5996306052278
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український