Stílusos minőség kedvező áron
Bonus

SoftMOP Pink SET

Stílusos minőség kedvező áron

Egyedi pink színösszeállítású felmosószett, mely mindent tartalmaz, ami a bel- és kültéri padlók tökéletes tisztaságához kell.

Az igényes padlótisztításhoz fontos, hogy minden elérhető legyen egy helyen. De kinek van ideje minden egyes darabot külön összeválogatni? Éppen ezért álmodtuk meg a BONUS SoftMOP PINK szettet, mely a legdivatosabb dizájt párosítja a kiváló ár-érték aránnyal. Nézzük meg, miből is áll ez az egyedi kollekció!

Tavaszi színek

A szett egyik lényeges eleme a SoftMOP rózsaszín kupakos felmosófej, melynek hófehér viszkóz anyaga strapabíró és mosható, így a pamut felmosófejekkel szemben hosszú ideig használható. Kiválóan alkalmas a kül- és beltéri padlófelületek tisztítására, anyaga jól bírja a durva betonlépcsőket, de a fényes parkettán is megállja a helyét. Ezen kívül ideális járólapra, laminált padlóra, márványra és linóleumra. A szemet gyönyörködtető pink szín a hozzá tartozó 11 literes felmosóvödörben is visszaköszön, melyet selyemfehér kosárral és fogantyúval párosítottuk a látványos összhatásért. A jó tömegközpont garantálja, hogy a vödör ne boruljon fel, a megnövelt falvastagság pedig tartósságot biztosít ennek a stílusos darabnak. A felmosófej alapos kicsavarásával sem kell már bajlódnunk többé: a süllyesztett csavarókosarat megnövelt áteresztő résekkel és csavarodást gátló bordákkal láttuk el a könnyed felmosás élményéért.

Géppel mosható

A szett a selyemkróm felmosónyéllel lesz teljes, melyet extra hosszúra, 130 cm-esre terveztünk, hogy a legnehezebben elérhető sarkokat is ragyogóan kitakaríthassuk. A forgós akasztófülnek köszönhetően pedig végre a tárolás is gyerekjáték, könnyen felakaszthatjuk a spájz vagy a fürdőszoba falára vagy ajtajára. A forgós kupak különösen akkor jön jól, ha a nyélhez téglalap alakú partvisfejet vagy ablakpucoló fejet csatlakoztatunk, melyek így a megfelelő irányban állnak majd a felfüggesztéskor. Ez a selymes fényű egyedi termék nemcsak praktikus, de rendkívül könnyű is, így a takarítás sokkal kevésbé lesz megterhelő. Az ízléses megjelenésű szett háztartásunk valódi sztárja lesz. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így nemcsak minket, de a pénztárcánkat is kímélni fogja.

B723 BONUS SoftMOP Pink szett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko-tipp: A higiéne megőrzése érdekében ha csak tehetjük, három havonta cseréljük a felmosófejet, így megakadályozhatjuk a baktériumok elszaporodását. Hetente merítsük fél percre 70-80°C-os vízbe 10 percig, hogy vegyszermentesen megszabadulhassunk a kórokozóktól.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
SoftMOP Pink SET
Termékinformáció
Cikkszám: B723 EAN: 5997844303723
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український