Egy szett, mely a kültéri felmosás mestere
BonusPLUS

SupraMOP szett

Egy szett, mely a kültéri felmosás mestere

A BONUS+ SupraMOP egy strapabíró szett, melyet kifejezetten az érdesebb, kültéri felületek felmosására álmodtunk meg.

Eljön az idő, amikor már nem halogathatjuk tovább a kültéri felmosást. Általában ilyenkor derül ki, hogy a beltérre alkalmazott mopot és a többi kelléket nem szívesen tennénk tönkre a durvább felületeken. A BONUS+ SupraMOP szettet azért hoztuk létre, hogy fel legyünk készülve az ilyen helyzetekre és külön erre a célra létrehozott strapabíró felszereléssel vágjunk neki a lépcső, a terasz, a térkő, a beton vagy a garázs felmosásának.

Heavy Duty

Ez a dekoratív szett egy rendkívül erős trióból áll: az extra tartós kivitelben készült BONUS 18l-es felmosóvödör nagy űrtartalma garantálja, hogy nem kell pár négyzetméterenként vizet cserélni, a megnövelt falvastagság és a kiegyensúlyozott tömegközpont pedig stabilitást ad. A vödör piros-fekete színe rendkívül dekoratív megjelenést biztosít, így használat után nem kell a pince mélyére száműznünk. A szett hatékonyságához a különösen hosszú, 130 cm-es BONUS Alukróm felmosó nyél is nagyban hozzájárul. Segítségével tökéletesen elérhetjük a távolabbi helyeket, ráadásul használat közben stabil fogást biztosít.

A kollekció lelke a BONUS+ SupraMOP felmosófej, melyet kifejezetten a durvább, érdesebb felületek hatékony felmosására fejlesztettünk. Titka a vastag szálakban rejlik, melyek garantáltan nem szöszölnek az intenzív igénybevétel során sem. Ráadásul óriási nedvszívó képességgel rendelkeznek, ami rendkívül praktikus, ha nagyobb, durvább felületeken szeretnénk felitatni a folyadékot.

B272 BONUS+ SupraMOP szett
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A kültéri felmosásnál az agresszív, szintetikus vegyszerek helyett használjunk natúr anyagokat, mint az ecet, a citrom vagy pár csepp folyékony mosódió. Ezáltal megakadályozzuk, hogy a talajba méreganyagok szivárogjanak.

Magyar Termék
Magyar Termék

Magyar Termék, Hazai Termék vagy Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott termék.

Tovább
SupraMOP szett
Termékinformáció
Cikkszám: B272 EAN: 5997844300272
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
SupraMOP szett display
Termékinformáció
Cikkszám: B668 EAN: 5997844301668
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український