Univerzális tisztaság az egész lakásban
BonusPLUS

UNI Kendő 3x

Univerzális tisztaság az egész lakásban

A BONUS+ UNI kendő lyukacsos szerkezetének és hatalmas nedvszívó erejének köszönhetően a háztartás minden pontján hódít.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak egy egyszerű és praktikus kendőre van szükségünk, mert hirtelen kiborult a víz, port törölnénk le egyetlen mozdulattal a polcokról vagy a toalettet tisztítanánk meg. A BONUS+ UNI kendő pont ilyen, egyszerűen és észrevétlenül siet a segítségünkre a legegyszerűbb takarítási feladatok esetén. Hihetetlenül strapabíró, magas viszkóztartalmának köszönhetően saját súlyának 12-szeresét is képes felvenni, erőteljes nedvszívó hatását a lyukacsos kialakítás pedig csak tovább fokozza. A perforált szerkezet könnyen felveszi a szennyeződést, a porózus anyag pedig garantálja, hogy használat után egy-kettőre megszáradjon.

Kiváló nedvszívás

Úgy terveztük meg, hogy mérete ideális legyen nagy felületek tisztán tartásához. Hajtsuk négybe, és töröljünk le egy nagyobb felületet, majd váltogassuk az oldalakat. Így két öblítés között rengeteg munkát el tudunk vele végezni. Folyamatosan szükségünk lesz rá az egész háztartásban, így egyetlen csomagba 3 darabot is tettünk, a 4 féle szín pedig lehetővé teszi, hogy a különböző feladatokra más-más kendőt használjunk a lakás különböző pontjain.

HoReCa - HACCP

Ez a kendő nem véletlenül kapta az UNI nevet, univerzális használhatóságát jól bizonyítja, hogy az otthoni használaton kívül professzionális környezetben is megállja a helyét, ugyanis tökéletesen megfelel a HACCP előírásoknak.

B169 Bonus+ UNI kendő 1/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Intenzív használat mellett a baktériumok könnyen megtelepedhetnek a kendőn, ami kellemetlen szagokkal járhat. A fertőtlenítéshez és szagtalanításhoz dobjuk forró ecetes vízbe, majd szárítsuk meg.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
UNI Kendő 3x
Termékinformáció
Cikkszám: B179 EAN: 5997844302179
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український