Egy kendő törléshez és mosogatáshoz
Bonus

Viszkóz mosogatókendő 5x

Egy kendő törléshez és mosogatáshoz

A BONUS viszkóz mosogatókendő a konyharuha és a mosogatószivacs előnyeit kombinálja.

Mindannyian emlékszünk még nagymamánk kockás mintás konyharuhájára, amivel öröm volt törölgetni egy vidám ebéd vagy vacsora után, benedvesítve pedig mosogatórongyként volt a segítségünkre. A nosztalgikus mintát és színeket megtartottuk, a funkciókat azonban felturbóztuk. A BONUS viszkóz mosogatókendő egy olyan saját fejlesztésű innováció, ami a világon egyedülálló módon egyesíti az üveg és az általános felületekhez használt mikroszálas kendők anyagát. Mi mindent nyerünk mindezzel? Magas, 50%-os viszkóz tartalma jó nedvszívóképességet biztosít, így tökéletes a kívül kiömlött folyadékok felitatására, de klasszikus mosogatáshoz is bevethetjük szivacs helyett.

Gazdaságos kiszerelés

Jó konyharuhához méltó módon rendkívül tartós, amit a nem szőtt gyártási technológia biztosít. Meglepően vékony, így könnyen kezelhető és könnyen is szárad. Annak érdekében, hogy minél tovább friss maradjon, a viszkóz mosogatókendőt használat után alaposan kiöblítve és kicsavarva, száraz helyen tároljuk.

Kiváló nedvszívás

Egy ilyen alap darabból praktikus többet tartani otthon, ezért egy csomagban 5 darab kék vagy rózsaszín kendőt is találunk. Érdemes beszerezni a kollekció mindkét darabját. Ebben a kendőben a klasszikus design-t a legmodernebb technológiával ötvöztük, így lesz a takarítás stílusos és egyben hatékony!

B347 BONUS Viszkóz mosogatókendő 5/1
Öko tipp a fenntarthaó jövőért

Öko tipp: A napfény fertőtlenít, így alapos öblítés után érdemes a mosogatókendőt kiteríteni a napra száradni. A teljes szagtalanítás érdekében tegyünk egy evőkanál szódabikarbónát az öblítővízbe.

Zéró kioldódás
Zéró kioldódás

Nem mérhető vagy jóval határérték alatti a színezék, nehézfém, PAH-vegyületek kioldódása.

Tovább
Viszkóz mosogatókendő 5x
Termékinformáció
Cikkszám: B347 EAN: 5997844301347
Letölthető anyagok
Termékadatlap Termékadatlap
Termékkatalógus Termékkatalógus Termékfotók Termékfotók
Vissza
Keresés
Termékek Takarítási tippek Hírek
Choose your language
Magyar English Deutsch Hrvatski Română Slovensky čeština русский український